Stoiximan Super League

Ο Αμανατίδης βραβεύει τον Χολέμπας

Για το απόγευμα του Σαββάτου (17:50), στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, είναι προγραμματισμένη η βράβευση του Χοσέ Χολέμπας, για το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-0), το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο διεθνής μπακ θα παραλάβει το βραβείο του από τον παλαίμαχο άσο των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Αμανατίδη.

Για το απόγευμα του Σαββάτου (17:50), στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, είναι προγραμματισμένη η βράβευση του Χοσέ Χολέμπας, για το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-0), το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής μπακ θα παραλάβει το βραβείο του από τον παλαίμαχο άσο των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Αμανατίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Αύριο Σάββατο 10/3 και ώρα 17:50, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη η εκδήλωση για τη βράβευση, από την Super League και τον Π.Σ.Α.Π., του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χοσέ Χολέβα.

Όπως είναι γνωστό το γκολ που πέτυχε ο Χολέβας στον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. αναδείχθηκε το καλύτερο (Best Goal) της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Την βράβευση θα κάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και Τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Γιώργος Αμανατίδης. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x