Stoiximan Super League

Μια X-αρά και δυο τρομάρες...

Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο προβάδισμα που τους έδωσε το γκολ του Θεοδωρίδη από το 28’, με τον Τσιρίλο να ισοφαρίζει στο 85’ για τους Θεσσαλονικείς. Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη οι Αγρινιώτες που έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Αήττητος εκτός έδρας από τον Νοέμβριο του 2011 ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο προβάδισμα που τους έδωσε το γκολ του Θεοδωρίδη από το 28’, με τον Τσιρίλο να ισοφαρίζει στο 85’ για τους Θεσσαλονικείς.

Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη οι Αγρινιώτες που έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.

Αήττητος εκτός έδρας από τον Νοέμβριο του 2011 ο «Δικέφαλος του Βορρά».



Ο Παναιτωλικός μπήκε στο παιχνίδι πιο αποφασισμένος, καθώς η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται έμοιαζε να έχει αφυπνίσει άπαντες στο στρατόπεδο των Αγρινιωτών. Οι δύο συνεχόμενες νίκες προσέφεραν ψυχολογική και βαθμολογική ανάταση και το προβάδισμα που χάρισε ο Θεοδωρίδης (με το τρίτο του φετινό γκολ) έδινε την αίσθηση ότι το 3Χ3 έχει όλες τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί. Ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα για την επικράτηση, όμως ούτε αυτός, ούτε οι συμπαίκτες του μπόρεσε να εκμεταλλευτούν την ψυχολογική ώθηση και να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ.

Δεν είχαν τις ευκαιρίες, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που ήταν νωθρός και σε ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Μπόλονι δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από τα όσα έβλεπε, ούτε από τις επιλογές του. Ο Αθανασιάδης έμοιαζε εγκλωβισμένος, η βοήθειες από τη μεσαία γραμμή δεν ήταν οι αναμενόμενες, ενώ ό,τι κίνδυνος επιχειρούταν από τα άκρα, δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός «ανακάτεψε την τράπουλα» με την προσμονή να γυρίσει το ματς ή έστω να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας.

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Αθανασιάδη (πλάσαρε ψηλά άουτ από ένα μέτρο), δεν πτόησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ που -έστω και όχι τόσο ορθολογικά- έψαξαν επίμονα το γκολ. Αυτό τελικώς ήρθε όχι από κάποιον συνήθη ύποπτο, αλλά από τον Τσιρίλο που με το παρθενικό του γκολ, τιμώρησε τα κενά της αντίπαλης άμυνας. Το παιχνίδι άνοιξε στο τέλος, όμως το σκορ έμεινε ως είχε.

Το ματς παρακολουθήσατε live από το sport-fm.gr





Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (90’ Μουμίν), Σιόντης (73’ Παλαιολόγος), Άντι (71’ Ονουάτσι), Καμαρά.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Φερνάντεζ, Καραμαλίκης, Ακαλέ.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62’ Παπάζογλου), Λίνο (78’ Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (69’ Νιμανί), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο Παναιτωλικού



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x