Stoiximan Super League

Σκηνικό μάχης στο ΟΑΚΑ

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε το ΟΑΚΑ –αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού- λόγω συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς των «πρασίνων» και αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περίπου μία ώρα η έναρξη του δευτέρου 45λεπτου. Ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν 57 προσαγωγές, έξι συλλήψεις και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες.

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε το ΟΑΚΑ –αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού- λόγω συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς των «πρασίνων» και αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περίπου μία ώρα η έναρξη του δευτέρου 45λεπτου.

Ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν 57 προσαγωγές, έξι συλλήψεις και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες.

Πριν την έναρξη του ντέρμπι υπήρξαν μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να εκτραχυνθεί η κατάσταση. Όμως, με το που σφύριξε ο Κάκος το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ατμόσφαιρα… μύριζε μπαρούτι.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να πετούν καθίσματα, κιγκλιδώματα αλλά και… πυροσβεστήρες προς τη μεριά των αστυνομικών, όπου εκείνοι από τη μεριά τους «απάντησαν» με χρήση δακρυγόνων και λοιπών χημικών προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

Όλα ξεκίνησαν αναίτια, όταν μία ομάδα κουκουλοφόρων, αποτελούμενη από 60-70 άτομα, κινήθηκε από την εξέδρα πάνω από την φυσούνα -όπου και βρισκόταν- προς τα επίσημα και επιτέθηκε στις Αστυνομικές Δυνάμεις. Τα πράγματα ηρέμησαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το σκηνικό μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο.

Μάλιστα, από τα σοβαρά επεισόδια απειλήθηκε ακόμα και η έναρξη του δευτέρου ημίχρονου, με τον Ολυμπιακό να ζητά –επίσημα- εγγυήσεις από την αστυνομία, για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν γίνουν 57 προσαγωγές και έξι συλλήψεις οπαδών, ενώ να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Photo: Action Images

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x