Stoiximan Super League

«Δεν ρωτηθήκαμε…»

Άγνοια για τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Μπιτσαξής, πως η Σούπερ Λίγκα και οι δύο ομάδες ήταν αντίθετες στην αναβολή του ματς, υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό. «Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ, αλλά εάν μας το ζητούσαν, είναι κάτι που θα εξετάζαμε», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

Άγνοια για τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Μπιτσαξής, πως η Σούπερ Λίγκα και οι δύο ομάδες ήταν αντίθετες στην αναβολή του ματς, υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ, αλλά εάν μας το ζητούσαν, είναι κάτι που θα εξετάζαμε», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

Το θέμα προέκυψε, μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στο ΟΑΚΑ και την αναζήτηση ευθυνών. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μέσω του υπεύθυνου Τύπου, Κώστα Καράπαπα, υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι επειδή άκουγαν για το τεταμένο κλίμα και υπό το φόβο των επεισοδίων τηλεφώνησαν στον γενικό γραμματέα και τον ρώτησαν μήπως μπορεί να αναβληθεί το παιχνίδι. Με τον Γενικό Γραμματέα να τους απαντά πως δεν μπορεί να αναβάλλει ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Το ολικό... άδειασμα στην Πολιτεία και στα όσα υποστήριξε ο Μπιτσαξής, ήρθε από τον Παναθηναϊκό. Αφού από την πράσινη ΠΑΕ τονίζεται πως δεν ρωτήθηκαν από κανέναν για αναβολή του ματς και πως είναι κάτι που θα εξέταζαν εάν τίθονταν αυτό το ερώτημα...

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x