Stoiximan Super League

Η ώρα του Αμπντούν…

Μπορεί η σχέση του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πέρασε από πολλά κύματα, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Τζαμέλ Αμπντούν, μετά τις αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», «ανάγκασε» τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να τον αποθεώνει με τις καλές εμφανίσεις και τα γκολ του, ιδιαίτερα το τελευταίο που έδωσε και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η σχέση του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πέρασε από πολλά κύματα, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Τζαμέλ Αμπντούν, μετά τις αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», «ανάγκασε» τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να τον αποθεώνει με τις καλές εμφανίσεις και τα γκολ του.

Κάτι το τέρμα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάτι αυτό στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι οι καλές εμφανίσεις του έχουν φέρει τον κόσμο των Πειραιωτών να τον αποθεώνει, κάτι που θα έχει την ευκαιρία να το κάνει και το ερχόμενο Σάββατο. Ο 25χρονος μέσος θα βρεθεί στο RED STORE προκειμένου να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα στον κόσμο της ομάδας. Για την εκδήλωση εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ.

«Το Σάββατο 24 Μαρτίου ο ποδοσφαιριστής μας στο RED STORE.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τζαμέλ Αμπντούν θα επισκεφθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 13:00, το Επίσημο κατάστημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», RED STORE.

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο RED STORE θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x