Stoiximan Super League

Διευκρινίσεις από τη Λομβάρδου

Σε διευκρινήσεις για τη σωστή –όπως υποστηρίζει- σειρά που κατατέθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε η Μαίρη Λομβάρδου – Ζούλα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σε διευκρινήσεις για την σωστή –όπως υποστηρίζει- σειρά που κατατέθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε η Μαίρη Λομβάρδου – Ζούλα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η κα. Λομβάρδου – Ζούλα, η οποία αντιπροσώπευε τον Ανδρέα Βγενόπουλο, κάνει γνωστό ότι ο Σωτήρης Τζήμας και ο Νίκος Χατζηνικολάου άρχισαν… τον χορό των παραιτήσεων και ακολούθησε αυτή του Σωτήρη Λουμίδη, πριν την δική της.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαλύθηκε στην πράξη από τη διαφορετική αντιμετώπιση και δράση των μετόχων της σε σχέση με τις εταιρικές τους υποχρεώσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαίρης Λομβάρδου Ζούλα:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας που είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά ο σύλλογος μας, θέλω να ενημερώσω ότι η σωστή σειρά των παραιτήσεων από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει ως εξής:

Προ ημερησίας διατάξεως, διαβάστηκε επιστολή παραίτησης του κυρίου Σωτήρη Τζήμα από τον ίδιο.

Κατόπιν ο κύριος Γόντικας ενημέρωσε το ΔΣ ότι υπάρχει επιστολή παραίτησης του κυρίου Νίκου Χατζηνικολάου και επίσης προφορική πρόθεση παραίτησης του κυρίου Σωτήρη Λουμίδη.

Επίσης μας ενημέρωσε για τη δική του πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορούσε και πολύ σωστά, να αναλάβει τις όποιες αστικές και ποινικές ευθύνες θα τον βαρύνουν εν όψει της αδυναμίας της ΠΑΕ να καλύψεις τις οικονομικές της υποχρεώσεις, κάποιες από τις οποίες συνιστούν ποινικά αδικήματα.

Κατόπιν, πήρα το λόγο και εξήγησα ότι μολονότι προσερχόμενη στο ΔΣ, δεν ήταν στις προθέσεις μου η παραίτηση μου από αυτό, αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την ενέργεια διότι το ΔΣ δεν θα είχε πλέον λόγο ύπαρξης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαλύθηκε στην πράξη από τη διαφορετική αντιμετώπιση και δράση των μετόχων της σε σχέση με τις εταιρικές τους υποχρεώσεις.

Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x