Stoiximan Super League

Λεμονής: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Αδικημένη από το αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-0) ο Τάκης Λεμονής. Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Αδικημένη από το αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-0) ο Τάκης Λεμονής.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς.

«Πληρώσαμε το γκολ στο 10ο λεπτό, αλλά γενικά η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη της ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι. Εμείς προχωράμε, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Λεμονής.

Μιλώντας, δε, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Νομίζω πως ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα έδειχνε ότι πίστευε σε κάτι καλύτερο. Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο σαν την ΑΕΚ δεν είναι εύκολο. Μέχρι την επίτευξη του γκολ, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν φάση στην εστία μας. Σε γενικές γραμμές ήμασταν η ομάδα που είχε τη μπάλα στην κατοχή της και μας έλλειψε και η τύχη στα δύο σουτ που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x