Stoiximan Super League

Αντίο με… παράκληση

Αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε την τραγική κατάσταση της ομάδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ κάλεσε τους παίκτες να υπογράψουν το διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων για να διευκολύνουν την ομάδα στην προσπάθεια αποφυγής του αποκλεισμού από την Ευρώπη. στην πρόταση των παλαιμάχων ο Τζίγκερ.

Αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος πέρασε το πρωί από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΠΑΕ εξήγησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ομάδα, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ενώ τους παρακάλεσε αν είναι εφικτό να υπογράψουν το διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων που θα τους προταθεί για να διευκολύνουν την προσπάθεια αποφυγής του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

«Μετά από όσα έγιναν στο ΔΣ της Παρασκευής και αυτό το μήνα θα υπάρχει στάση πληρωμών. Η ερχόμενη γενική συνέλευση θα είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας», είπε στους παίκτες, ενώ παρότι τόνισε πως αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ, τόνισε πως είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε απορία. Αξίζει να σημειωθεί πως δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους ποδοσφαιριστές, που έδειχναν να αγωνιούν για τις εξελίξεις στο σύλλογο και το μέλλον τους.

Πάντως ακόμη κι αν όλοι οι παίκτες υπογράψουν, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει αδειοδότηση από την UEFA, καθώς υπάρχουν οφειλές απέναντι σε παλιούς παίκτες και ομάδες, που δεν έχουν ρυθμιστεί και για τις οποίες θα χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στα ταμεία.

Στα της προπόνησης, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε δίχως προβλήματα τραυματισμών. Εκτός πλάνων για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι ο τιμωρημένος Σαριέγκι, αλλά επανέρχονται οι Κατσουράνης και Σιμάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x