Stoiximan Super League

«Νίνης, ο νέος Τζιοβίνκο»!

Τα… συγχαρητήριά του στην Πάρμα, για την διαφαινόμενη απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο νεαρός άσος θα αφήσει εποχή στην Ιταλία, αναφέρθηκε επίσης στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συμπαίκτη του, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», να πάρει και εκείνος το δρόμο για τη Serie A.

Τα… συγχαρητήριά του στην Πάρμα, για την διαφαινόμενη απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο νεαρός άσος θα αφήσει εποχή στην Ιταλία, αναφέρθηκε επίσης στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συμπαίκτη του, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», να πάρει και εκείνος το δρόμο για τη Serie A.

«Ο Νίνης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δυνατός, αν και μόλις 20 ετών. Η Πάρμα σίγουρα έκανε πολύ καλό deal», ήταν το αρχικό σχόλιο του «Κατσούρ» στο «Tuttomercato», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία που διακρίνουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό:

«Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει πολλές δυνατότητες. Ο Νίνης είναι ένας νέος Τζιοβίνκο! Βέβαια, η πρώτη του χρονιά στην Ιταλία θα είναι δύσκολη. Πιστέψτε με, όμως, θα βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια και θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

Στο τέλος, μάλιστα, ο διεθνής άσος- πέραν των όσων συνέχισε να λέει για τον Νίνη- αποκάλυψε ότι και για τον ίδιο η προοπτική της Ιταλίας τον εξιτάρει: «Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα, διότι είμαι και φίλαθλος της Γιουβέντους. Από του χρόνου, όμως, θα υποστηρίζω, λόγω του Σωτήρη, και την Πάρμα. Είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικός συμπαίκτης. Ποιος ξέρει, ίσως μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό να έρθω να παίξω και εγώ στην Ιταλία»!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x