Stoiximan Super League

Να ’ταν μόνο μία η υποχρέωση…

Την ώρα που ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ασχολείται ενεργά για το μέλλον της ΑΕΚ, στην ΠΑΕ ψάχνουν χρήματα για να κλείσουν τις «τρύπες» που ταλαιπωρούν την ομάδα. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» αποτελούν τα χρήματα που χρειάζεται να δοθούν σε πρώην ποδοσφαιριστές και ομάδες που δεν πληρώθηκαν

Ο μοναδικός άνθρωπος που φαίνεται ότι ασχολείται ενεργά για το μέλλον της ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ συνεχίζει την προσπάθεια ανεύρεσης επενδυτών, αλλά και ενός σημαντικού χορηγικού προγράμματος.

Οι δύο υποθέσεις είναι αλληλένδετες και εφόσον ο Νικολαΐδης βρει λύση, μπορεί τελικά να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για την Ένωση.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» αποτελούν τα χρήματα που χρειάζεται να δοθούν σε πρώην ποδοσφαιριστές και ομάδες που δεν πληρώθηκαν, ώστε η ΑΕΚ να κλείσει -έστω και εκτός χρονικών ορίων- κάποιες από τις «τρύπες» που αφορούν την αδειοδότηση.

Αυτή τη στιγμή στα ταμεία του συλλόγου υπάρχουν περίπου 50.000 ευρώ και χρειάζονται άλλες 250.000 ευρώ για να δοθούν σε Μαϊστόροβιτς, Χέρσι, ακόμα έναν πρώην παίκτη και στον Πανθρακικό. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει κάνει κάποιες επαφές προκειμένου να εξασφαλίσει το απαραίτητο ποσό, τονίζοντας ότι μέχρι απόψε περιμένει απάντηση.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την Ένωση, αφού άμεσα πρέπει να βρεθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό για να μπορέσει να γίνει κάποιος διακανονισμός σχετικά με το άρθρο 44, για το οποίο η ΑΕΚ οφείλει 1,25 εκατ. ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Επίσης, χρειάζεται να βρεθεί ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, προκειμένου να διακανονιστεί το νέο πρόστιμο που προέκυψε. Ας μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση θα πρέπει να εξασφαλίσει ακόμα 1 εκατ. ευρώ στον επόμενο μήνα, αφού τόσα πρέπει να δώσει στους παίκτες βάσει του τελευταίου διακανονισμού.

Όσον αφορά τις φήμες που έχουν ακουστεί για νέο δάνειο, θα έπρεπε η ΑΕΚ να είχε έσοδα τα οποία θα μπορούσε να δεσμεύσει και ως γνωστόν μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να μπει στα ταμεία του συλλόγου ένα πολύ μικρό ποσό (250.000). Ως γνωστόν, ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος από τα τηλεοπτικά της νέας περιόδου για να εξασφαλίσουν το δάνειο από τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x