Stoiximan Super League

Και η Σοσιεδάδ στο «κόλπο»

Μετά τη Βαλένθια και η Ρεάλ Σοσιέδαδ παρουσιάζεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία. Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Το ενδιαφέρον της Φέγενορντ δείχνει να έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου.

Μετά τη Βαλένθια και η Ρεάλ Σοσιέδαδ παρουσιάζεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Ο 48χρονος προπονητής φέρεται να έχει αποφασίσει να μη μείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει -πιθανότατα- μετά την επιστροφή του από την Ισπανία και σε συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το παιχνίδι με τον ΓΙάννινα και το ενδιαφέρον της Σοσιεδάδ έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη "μνηστήρα" για τον Βαλβέρδε.

Το γεγονός αυτό φυσικά και αποτελεί ένα αρνητικό στοιχείο στην υπόθεση παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Μπορεί οι προοπτικές που δίνει η ομάδα της Σοσιεδάδ να μην είναι τόσο καλές όσο και αυτές που προσφέρει η Βαλένθια, όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Τα όσα γράφονται για τη Βαλένθια δεν έχουν πάρει και επίσημη μορφή. Σε αντίθεση με την Σοσιεδάδ η οποία σκοπεύει σύντομα να εκδηλώσει την επιθυμία της για συνεργασία με τον Βαλβέρδε προσεγγίζοντάς τον.

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά μπορεί να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Βαλβέρδε, ωστόσο έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα, χωρίς τον Ισπανό τεχνικό για να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Οι Πειραιώτες κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών για παν ενδεχόμενο με εκείνη του Ουνάι Έμερι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.

Τα δεδομένα για Τσάβες

Θετική άποψη έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Στο παιχνίδι με την Φλουμινένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε ότι έχει ικανότητες να διαδεχθεί τον Αριέλ Ιμπαγάσα στους Πειραιώτες.

Εκτός του ότι έχει στο μυαλό και το ανασταλτικό κομμάτι, εντούτοις το καλό του σημείο είναι όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Η Μπόκα επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της βραζιλιάνικης ομάδας και ο Αργεντινός έπαιξε μέχρι και το 82’, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ριβέρο.

Όσον αφορά για τα δεδομένα για μία πιθανή μεταγραφή, οι Αργεντινοί δεν δείχνουν να ζητούν πολλά χρήματα για την παραχώρηση του Τσάβες, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο – με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρικέλμε – να αξιώσουν περισσότερα χρήματα.

«Βλέπει» Μήτρογλου η Φέγενορντ

Το ενδιαφέρον της Φέγενορντ δείχνει να έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο η ολλανδική ομάδα θα παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι του Ατρομήτου στην έδρα της ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και ακόμα είναι άγνωστο για το αν θα επιστρέψει στην ομάδα ή όχι, αφού πολλά εξαρτώνται από την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x