Stoiximan Super League

Θερμή υποδοχή, έντονες αποδοκιμασίες…

Καμιά τριανταριά Αρκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες την ομάδα στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, αλλά αυτή δεν ήταν η τελευταία τους λέξη. Αφού κατόπιν, με πανό αλλά και συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρουν μόνο τα αγωνιστικά, αλλά έχουν τις αντιρρήσεις τους για το διοικητικό και θολό τοπίο που επικρατεί στο «τριφύλλι».

Καμιά τριανταριά Αρκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες την ομάδα στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, αλλά αυτή δεν ήταν η τελευταία τους λέξη.

Αφού κατόπιν, με πανό αλλά και συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρουν μόνο τα αγωνιστικά, αλλά έχουν τις αντιρρήσεις τους για το διοικητικό και θολό τοπίο που επικρατεί στο «τριφύλλι».

«Μέτοχοι - Αμέτοχοι - Διώξτε τον Καρκίνο» έγραφε χαρακτηριστικά το πανό των φίλων του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια, με την αστυνομία να παρακολουθεί διακριτικά και χωρίς να παρέμβει, οι οπαδοί τ6ων «πράσινων» ζήτησαν την νίκη και μερικοί εξ’αυτών, ζήτησαν αυτόγραφα από τους αστέρες της ομάδας.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x