Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Θα τους φιλήσω!»

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά τη νευρικότητα που διέκρινε λόγω του μεγάλου διαστήματος που είχε μεσολαβήσει από την προηγούμενη νίκη στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας.

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά τη νευρικότητα που διέκρινε λόγω του μεγάλου διαστήματος που είχε μεσολαβήσει από την προηγούμενη νίκη στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας.

«Παρ' ότι σαν πατέρας δίνω φιλιά στα παιδιά μου μόνο όταν κοιμούνται, μπορώ να κάνω μια εξαίρεση σήμερα. Είμαι χαρούμενος με τους Σταφυλίδη, Παναγιωτούδη, τον Γεωργιάδη, τον Νιμανί, τον Γλύκο, τον Αποστολόπουλο και τους τρεις από την ομάδα Νέων που θα έχω αύριο μαζί μου», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια έκανε διεξοδική ανάλυση για το νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ. «Ο Παναγιωτούδης έχει δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, αλλά ξέρω και του έχω πει πως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Στην φυσική κατάσταση, στην δύναμη και την εκρηκτικότητα χρειάζεται βελτίωση. Σε αυτά τα πράγματα δουλεύουμε και μπορεί να τα βελτιώσει. Έχει και άλλα ελαττώματα που δύσκολα θα αλλάξουν. Ο Σταφυλίδης μετά από 6 μήνες ή 1 χρόνο θα γίνει πιο έξυπνος, το πιστεύω. Έχει κάνει πρόοδο. Ο Γεωργιάδης έχει τεχνικά στοιχεία, πρέπει να βελτιωθεί στην φυσική κατάσταση και το πώς αντιλαμβάνεται το ματς. Ο Γιάννου πρέπει να δουλέψει τεχνικά και πιστεύω πως με τα παιχνίδια θα διαβάζει καλύτερα το ματς. Ο Νιμανί στη προσωπικότητά του δεν είναι πολύ δυνατός, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Για να κερδίσει την αυτοπεποίθηση πρέπει να παίζει, αλλά και αυτός πρέπει να με βοηθήσει με την απόδοσή του. Ο Αποστολόπουλος είναι ΟΚ, στο επόμενο ματς μάλλον θα τον ξεκινήσω. Ο Γλύκος πρέπει να γίνει πιο δυνατός. Μ' αρέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες, ο δρόμος είναι όμως μακρύς. Είναι σημαντικό πως δίπλα τους έχουν παίκτες όπως τον Γκαρσία, τον Ιβιτς, τον Χαλκιά και τον Σαλπιγγίδη που μιλούσε σήμερα στο ξενοδοχείο με τον Παναγιωτούδη για το ματς. Πρέπει να τους ευχαριστήσω που βοηθούν τους νέους».

Όσο για τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, είπε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι όχι με υψηλό επίπεδο, αλλά στόχος μας ήταν να νικήσουμε και είμαι χαρούμενος που το κάναμε. Νομίζω πως ήμασταν λίγο νευρικοί γιατί εδώ και καιρό έχουμε να νικήσουμε την Τούμπα, αλλά και γιατί έλειπαν οι Λάζαρ και Φωτάκης. Έπρεπε σήμερα να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή στα play offs και αυτό είχε επιρροή στο μυαλό των παικτών μου. Παρ' όλα αυτά η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σημαντική παρότι το σκορ έμεινε στο 2-0. Το μυαλό μας είναι στα play offs, θέλουμε όμως να τερματίσουμε στην τρίτη θέση και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε».

Τέλος, αποκάλυψε πως μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος ζητώντας του τα… μυστικά των play offs. «Στην πραγματικότητα είναι τα πρώτα μου play offs. Ζήτησα από τον βοηθό μου να έχει κάποια επαφή με τον Σάντος. Πρέπει να δούμε την δική μας ομάδα, πρέπει να δυναμώσουμε τα θετικά μας στοιχεία, να κοιτάξουμε όμως και τα αρνητικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x