Stoiximan Super League

«Αν δεν μπορούσε, δεν θα λεγόταν ΑΕΚ»

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί ν’ ανατρέψει την εικόνα που έδειξε (και) με τη Δόξα Δράμας (1-1) και να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη στα πλέι-οφ παρουσιάστηκε ο Νικόλας Εγγλέζου. Αναφερόμενος, δε, στη δική του απόδοση, ο νεαρός αμυντικός της «Ένωσης» δήλωσε μεν ευχαριστημένος, αλλά τόνισε πως μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί ν’ ανατρέψει την εικόνα που έδειξε (και) με τη Δόξα Δράμας (1-1) και να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη στα πλέι-οφ παρουσιάστηκε ο Νικόλας Εγγλέζου.

Αναφερόμενος, δε, στη δική του απόδοση, ο νεαρός αμυντικός της «Ένωσης» δήλωσε μεν ευχαριστημένος, αλλά τόνισε πως μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπως όλα τα άλλα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, πιστεύω. Για τη δική μου παρουσία, μπορεί να πήγα καλά, αλλά νομίζω πως μπορώ περισσότερα. Από εδώ και πέρα είναι θέμα προπονητή. Μετά από δύο παιχνίδια που έχω κάνει και γυρίζω μετά από τόσο καιρό, ελπίζω να δικαίωσα τον προπονητή», ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο Εγγλέζου.

Κι όταν ερωτήθηκε κατά πόσο μπορεί η ΑΕΚ ν’ αντιστρέψει την κατάσταση στα πλέι-οφ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άν δεν μπορούσε να δείξει κάτι, δεν θα λεγόταν ΑΕΚ. Από τη στιγμή που λέγεται ΑΕΚ, νομίζω πως μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο και πιστεύω θα τα πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x