Stoiximan Super League

«Γι’ αυτό δεν χτύπησε πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Την απόδοση στα παιχνίδια με τις θεωρητικά «μικρές» ομάδες θεωρεί ως κύριο λόγο ο Λεονάρντο για το ότι η ΑΕΚ δεν «χτύπησε» το πρωτάθλημα. Παίρνοντας αφορμή το σημερινό ματς με τη Δόξα Δράμας (1-1), ο Βραζιλιάνος τόνισε πως τέτοιες απώλειες ήταν που δεν της επέτρεψαν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Την απόδοση στα παιχνίδια με τις θεωρητικά «μικρές» ομάδες θεωρεί ως κύριο λόγο ο Λεονάρντο για το ότι η ΑΕΚ δεν «χτύπησε» το πρωτάθλημα.

Παίρνοντας αφορμή το σημερινό ματς με τη Δόξα Δράμας (1-1), ο Βραζιλιάνος τόνισε πως τέτοιες απώλειες ήταν που δεν της επέτρεψαν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

«Μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι όπου παίξαμε καλά με τη μπάλα κάτω και μπορέσαμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν χτυπήσαμε το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες. Έπρεπε σε αυτά τα ματς να τους “πατούσαμε”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο.

Αφού τόνισε, δε, ότι «έχουμε τώρα έξι δύσκολα ματς στα πλέι-οφ, τα οποία είναι ένα κίνητρο για μας», εξήγησε πως «είναι ο μοναδικός στόχος που μας έμεινε κι έχουμε 10 μέρες να προετοιμαστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x