Stoiximan Super League

Πάλι ατομικό ο Κουίνσι

Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Κουίνσι στον δεξιό προσαγωγό εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Γκανέζο εξτρέμ και να πονοκεφαλιάζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 26χρονος άσος μετά τη χθεσινή θεραπεία ακολούθησε το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπως και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Μικροεπεισόδιο μεταξύ Κώστα Κατσουράνη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση.

Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Κουίνσι στον δεξιό προσαγωγό εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Γκανέζο εξτρέμ και να πονοκεφαλιάζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 26χρονος άσος μετά τη χθεσινή θεραπεία ακολούθησε το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπως και ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Η συμμετοχή του Κουίνσι στην πρεμιέρα των πλέι οφ, κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη, θα κριθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, καθώς επίσης και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Άναψαν και… έσβησαν τα «αίματα» στην Παιανία

Μικροεπεισόδιο μεταξύ Κώστα Κατσουράνη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού έληξε εν τη γενέσει του. Ένα-δύο δυνατά μαρκαρίσματα του πρώτου στον δεύτερο στάθηκαν αφορμή να ανάψουν τα… «αίματα», όμως το θέμα δεν πήρε καθόλου διαστάσεις.

Ουσιαστικά ο Λάζαρος ζήτησε εξηγήσεις από τον συμπαίκτη του σε έντονο ύφος για να εισπράξει απάντηση σε ανάλογο τόνο. Άμεσα παρενέβη ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έβαλε τα πράγματα και τους δύο ποδοσφαιριστές στη θέση τους.

Η παρεξήγηση, αν και μάλλον ούτε καν έτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, έληξε άμεσα και η προπόνηση της ομάδας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x