Stoiximan Super League

Οικονομόπουλος: «Θα μιλήσει σύντομα ο Ντέμης»!

Βέβαιος πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θ’ αργήσει να μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ για την προσπάθεια επιστροφής του, δήλωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως η φράση του «ο Ντέμης κινεί Γη και ουρανό για την ΑΕΚ» αποσκοπούσε στο να δείξει τις προσπάθειες που κάνει ο πρώην πρόεδρος για ν’ αλλάξει την αρρωστημένη κατάσταση στην ομάδα.

Βέβαιος πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θ’ αργήσει να μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ για την προσπάθεια επιστροφής του, δήλωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως η φράση του «ο Ντέμης κινεί Γη και ουρανό για την ΑΕΚ» αποσκοπούσε στο να δείξει τις προσπάθειες που κάνει ο πρώην πρόεδρος για ν’ αλλάξει την αρρωστημένη κατάσταση στην ομάδα.

Ως πρόεδρος, δε, του Ελληνοβρετανικού εμπορικού επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στις δράσεις της πρωτοβουλίας «το σπίτι των Ελλήνων» ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Οικονομόπουλος

Για τη δήλωσή του σχετικά με τις κινήσεις Νικολαΐδη: «Για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τις επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη για την ΑΕΚ, έχω την αίσθηση -στα όρια της βεβαιότητας- ότι θα τοποθετηθεί ο ίδιος άμεσα. Η δήλωση μου ότι ο Ντέμης κινεί Γη και ουρανό για την ΑΕΚ ήταν μια γραμμή σε μια συζήτηση άλλη και όχι για το ποδόσφαιρο.

Όταν ρωτήθηκα γι’ αυτό και χωρίς να έχω μιλήσει με τον Ντέμη μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, απάντησα έτσι. Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δείξω πως κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην ομάδα».


Για το «Ελληνικό Σπίτι στο Λονδίνο»: «Σε κάθε Ολυμπιακούς αγώνες η κάθε χώρα έχει μια παρουσία μέσω αυτής της πρωτοβουλίας. Στο Σίδνεϊ χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια Αγγελοπούλου, στο Πεκίνο είχε γίνει μια μεγάλη επένδυση από την Πολιτεία.

Σε μια δύσκολη συγκυρία, λοιπόν, για τη χώρα κι ενώ πολλές χώρες έχουν ήδη διοργανώσει το δικό τους εθνικό σπίτι, εμείς διακινδυνεύαμε να είμαστε άστεγοι, απόντες εξωαθλητικά. Κι αυτό διότι λόγω των συνθηκών και της δυσπραγίας που υπήρχε, δεν απέφεραν καρπούς οι προσπάθειες που είχαν γίνει.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε την Πολιτεία. Το μόνο που θέλουμε είναι να οργανώσουμε μια πρωτοβουλία επιχειρηματιών που θα συνεγείρει επιχειρήσεις και φορείς που μπορούν να αναπτύξουν δράσεις για την Ελλάδα. Όταν υπάρχουν μέσα όλα γίνονται. Έχουμε έναν πολύ συντηρητικό προϋπολογισμό, αλλά αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα εθνικό brainstorming».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x