Stoiximan Super League

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Φερέιρα

Μήνυμα ανανέωσης στον Ζεσουάλδο Φερέιρα έστειλαν, πριν από μερικές ημέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γόντικας. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο επιχειρηματίας, παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ενημέρωσε τον Πορτογάλο κόουτς για το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού, εκφράζοντάς του την πρόθεση του να παραμείνει στον πάγκο εφόσον εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μήνυμα ανανέωσης στον Ζεσουάλδο Φερέιρα έστειλαν, πριν από μερικές ημέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γόντικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο επιχειρηματίας, παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ενημέρωσε τον Πορτογάλο κόουτς για το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού, εκφράζοντάς του την πρόθεση του να παραμείνει στον πάγκο εφόσον εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Φερέιρα είπε πως μακάρι να πετύχει το σχέδιο του Αλαφούζου, όμως αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά και τα προβλήματα που συνάντησε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, ο Πορτογάλος στάθηκε στην αδυναμία του «τριφυλλιού» απέναντι στα θεσμικά όργανα και στη διαιτησία σε σχέση με τον αντίπαλό του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 66χρονος τεχνικός δήλωσε στη Nova για το σχέδιο λαϊκής βάσης του Αλαφούζου: «Δεν το ξέρω. Δεν γνωρίζω ακριβώς ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των φιλάθλων σε αυτή την πρωτοβουλία. Οπως ξέρετε δεν διαβάζω τις εφημερίδες και δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Θα έλεγα όμως ότι τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω αυτή η πρωτοβουλία να είναι καλή, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μέλλον και ένας σημαντικός σύλλογος σ' αυτή τη χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πραγματοποιηθεί μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την αδειοδότηση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Αλαφούζος θα κάνει τις επόμενες δύο μέρες τις τελικές του επαφές για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ την ερχόμενη Τρίτη στη Γ.Σ., όπου θα δώσει το παρών και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Εκτός από τους Αλαφούζο, Γόντικα, Καμάρα που θα είναι στο νέο Δ.Σ., θέση ίσως έχουν οι Βερβεσός, Ηριώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x