Stoiximan Super League

«Δένει» τον Μέγιερι

Πρόταση για νέο συμβόλαιο έχει γίνει στον Μπάλας Μέγιερι από τον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλουν με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τον Ούγγρο τερματοφύλακα, ο οποίος υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την εστία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Μετά τη φιέστα θα απαντήσει ο Μέλμπεργκ στο νέο συμβόλαιο που έχει στα χέρια του από τους Πειραιώτες. Διαψεύδουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την υπόθεση του Βλαχοδήμου.

Πρόταση για νέο συμβόλαιο έχει γίνει στον Μπάλας Μέγιερι από τον Ολυμπιακό.

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλουν με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τον Ούγγρο τερματοφύλακα, ο οποίος υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την εστία της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες φέρονται να πρότειναν αύξηση αποδοχών περίπου 100.000 ευρώ (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 150.000 ευρώ ετησίως), όμως δεν είναι στα επίπεδα που θα απέφερε άμεση συμφωνία και θα υπάρξει νέα επαφή με τον μάνατζερ του 22χρονου γκολκίπερ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2013 και αν επιτευχθεί συμφωνία για νέο συμβόλαιο, τότε θα αυξηθεί η ρήτρα παραχώρησής του σε άλλη ομάδα (αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ). Φέτος ο Μέγιερι θα πάρει συνολικά 450.000 ευρώ, αφού στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος πως σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται θα παίρνει 10.000 και τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 30 ματς.

Μετά τη φιέστα απαντάει ο Μέλμπεργκ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις για τα συμβόλαια που λήγουν το φετινό καλοκαίρι. Προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί η περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σουηδό και - αν εκείνος αποφασίσει να φύγει - θα χρειαστεί να ψαχθεί για κάποιον αξιόλογο κεντρικό αμυντικό.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και περιμένουν την απάντησή του. Αυτή θα δοθεί μετά τη φιέστα, όπως ειπώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο διεθνής στόπερ δεν έχει απαντήσει θετικά στην μείωση των αποδοχών, όμως στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα, στον οποίο έχει προταθεί μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με σημαντική μείωση αποδοχών.

Διαψεύδουν για Βλαχοδήμο

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τις φήμες που ήθελαν να απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Skoda Ξάνθη.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε πρόταση ούτε συμφωνία για κανέναν ποδοσφαιριστή», είναι η θέση της διοίκησης, αφού πρώτα χρειάζεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ακριτικής ομάδας βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζί με τους Γιαννιώτα, Σκόντρα και Βασιλείου.

Όσον αφορά το δημοσίευμα που αφορά την απαίτηση των 40 εκατομμυρίων από την παλιά ιστορία με την Τράπεζα Κρήτης επί εποχής Κοσκωτά, μία υπόθεση που θα κριθεί στον Άρειο Πάγο τον Δεκέμβριο. Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν ανησυχούν και πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη απαίτηση.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x