Stoiximan Super League

Κωνσταντόπουλος: «Μπορούμε την πρώτη θέση»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play-offs και να προκριθεί στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε μετά τη νίκη () με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play-offs και να προκριθεί στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε μετά τη νίκη (2-0) με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα έχουν ίδιες πιθανότητες για την κορυφή της βαθμολογίας ενώ μίλησε και για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική ενόψει Euro.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι. Κοντρολάραμε το παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Και με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε κάτι καλύτερο από την ήττα.

Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play-offs. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες»
.

Τέλος, για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αποστολή του Euro, απάντησε: «Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τα πάντα και να κάνω ότι μπορώ και θα ήταν ότι καλύτερο να πάω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x