Stoiximan Super League

Προηγείται ο Ντομίνγκος

Τις περισσότερες πιθανότητες έχει αυτή τη στιγμή ο Ντομίνγκος Πασιένσια να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ την ίδια ώρα ο Ουνάι Έμερι - που πριν από λίγο καιρό ήταν ψηλά στη σχετική λίστα - δήλωσε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τις περισσότερες πιθανότητες έχει αυτή τη στιγμή ο Ντομίνγκος Πασιένσια να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ την ίδια ώρα ο Ουνάι Έμερι - που πριν από λίγο καιρό ήταν ψηλά στη σχετική λίστα - δήλωσε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει τις περιπτώσεις του Μαρτίνεθ, του Μίτσελ και υπάρχουν φήμες για διάφορα άλλα ονόματα.

Περιμένει ο Πορτογάλος

Ο Ντομίνγκος φέρεται να περιμένει τους «ερυθρόλευκους» να επικοινωνήσουν μαζί του, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να πέσουν οι υπογραφές. «Είμαι σε καθημερινή επαφή με τον Ολυμπιακό μέσω του εκπροσώπου μου. Αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι να περιμένω κλήση τους για να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω κάτι περισσότερο να πω. Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι εντός των ημερών, ίσως και πριν από το Σαββατοκύριακο, θα με ειδοποιήσουν», τόνισε ο 43χρονος τεχνικός στον «Πρωταθλητή».

«Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Εν τω μεταξύ, ο Έμερι με δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση. Τις μελετάω όλες και σύντομα θα αποφασίσω. Αν όχι μέχρι την Τετάρτη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα. Για τον Ολυμπιακό αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως πρόκειται για μεγάλο σύλλογο και η προοπτική να δουλέψω σε αυτή την ομάδα μου αρέσει πολύ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο…», τόνισε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για όσα αφορούν τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Έμερι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Εκείνοι που ακολουθούν

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλουν κάποιον προπονητή από την Ιβηρική Χερσόνησο. Στην Ισπανία, λοιπόν, είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές στους πάγκους αρκετών ομάδων μετά την αποχώρηση του Έμερι από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια.

Για τις «νυχτερίδες» ακούγονται διάφορα ονόματα, μεταξύ αυτών του Καπαρός και του Τζούκιτς που είναι πιθανό να απασχολήσουν στο μέλλον τους Πειραιώτες. Πάντα «παίζει» η περίπτωση του Μίτσελ, ο οποίος δεν θα παραμείνει στη Σεβίλλη και στο «κόλπο» είναι ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε και ο Γκαρσία της Χετάφε.

Διατεθειμένη να προσφέρει 2,5-3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται η Στουτγκάρδη. Μάλιστα, είναι πιθανό αν υπάρξει τέτοια πρόταση οι Πειραιώτες να απαντήσουν θετικά. Ωστόσο, στην ΠΑΕ δεν επιβεβαίωναν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x