Stoiximan Super League

Κάρλος: «Σημαντικές οι αλλαγές»

Στην απόδοση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο εστίασε ο Χοσέ Κάρλος, καθώς η βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Κωστένογλου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» επί του Ατρόμητου (3-2).

Στην απόδοση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο εστίασε ο Χοσέ Κάρλος, καθώς η βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο έδωσε ώθηση στην ομάδα του.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Κωστένογλου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» επί του Ατρόμητου (3-2).

Παράλληλα, ο Κάρλος, που πέτυχε το πρώτο γκολ της «Ένωσης» και έδωσε σύνθημα ανατροπής, αποποιήθηκε το ρόλο του φαβορί για την ομάδα του, μένοντας προσγειωμένος ενόψει συνέχειας πλέι οφ.

«Η ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε πολύ περισσότερο. Βοήθησαν οι τρεις αλλαγές του προπονητή και το παιχνίδι της ΑΕΚ βελτιώθηκε πολύ. Μπήκαμε αγχωμένοι στο πρώτο μέρος και δεν κάναμε εύκολα πάσες για να βγούμε μπροστά, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή. Στο δεύτερο ανεβήκαμε σε μεγάλο βαθμό, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχή παιχνίδια στα πλέι οφ», ανέφερε και κατέληξε:

«Νικήσαμε σήμερα, αλλά αυτό δεν μας καθιστά φαβορί ακόμα για την πρωτιά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και προσπαθούμε να το βγάζουμε στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι και όλα μπορούν να συμβούν εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x