Stoiximan Super League

Δώνης: «Ο Ατρόμητος είναι καλύτερος απ’ όλους»

Καθόλου σύμφωνος με τη βαθμολογία των πλέι-οφ, όπου ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τελευταία θέση παρά τη νίκη του (1-0) επί της ΑΕΚ, δεν έδειξε ο Γιώργος Δώνης. Αφού παραπονέθηκε, λοιπόν, για τις ώρες των αγώνων της ομάδας του και εξέφρασε την άποψη πως είναι η καλύτερη των πλέι-οφ, τόνισε πως οι υπόλοιπες έχουν να ζηλέψουν από ‘κεινη και όχι το αντίστροφο.

Καθόλου σύμφωνος με τη βαθμολογία των πλέι-οφ, όπου ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τελευταία θέση παρά τη νίκη του (1-0) επί της ΑΕΚ, δεν έδειξε ο Γιώργος Δώνης.

Αφού παραπονέθηκε, λοιπόν, για τις ώρες των αγώνων της ομάδας του και εξέφρασε την άποψη πως είναι η καλύτερη των πλέι-οφ, τόνισε πως οι υπόλοιπες έχουν να ζηλέψουν από ‘κεινη και όχι το αντίστροφο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης

Για το παιχνίδι: «Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς και ένα δίκαιο αποτέλεσμα αφού στα τελευταία ματς δεν είχαμε μαζί μας την τύχη. Είχαμε την πίεση σε αυτόν τον αγώνα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που παίζει τόσο νωρίς και κάτω από τέτοια ζέστη. Μπορεί να μην είμαστε εμπορική ομάδα, όμως αυτές οι συνθήκες μας δημιουργούν κούραση».

Για το πόσο καλή είναι η ομάδα του σε σχέση με τους υπόλοιπους: «Για μένα, με το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη ομάδα στα πλέι-οφ και εμένα αυτό μου αρκεί. Το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για την πρώτη θέση».


Για το αν έχει σκεφτεί να αναθεωρήσει τους στόχους της ομάδα του: «Θέλω να βάζω τους παίκτες μου στη λογική να έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στόχους. Θέλω να είμαι ρεαλιστής, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το Champions League, αλλά βλέπουμε το παιχνίδι των άλλων ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Οι άλλες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από τον Ατρόμητο».

Για το επεισόδιο που είχε στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Βασίλη Δημητριάδη: «Εγώ δεν λέω ψέματα, ήταν μπροστά 30 άτομα. Ο κος. Δημητριάδης έκανε λάθος. Ούτε εγώ είμαι άγιος, αλλά τέτοιες συμπεριφορές χαρακτηρίζουν τραμπούκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x