Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Δεν το χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός»

Στη φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, δηλαδή το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ κι ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0 στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. «Αυτό το λάθος σημαίνει από 10 μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ. Δεν το χρειαζόταν αυτό το πέναλτι ο Παναθηναϊκός», είπε με παράπονο ο Ρουμάνος τεχνικός που βλέπει ότι πλέον η πρωτιά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι στο χέρι του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στη φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, δηλαδή το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ κι ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0 στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Αυτό το λάθος σημαίνει από 10 μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ. Δεν το χρειαζόταν αυτό το πέναλτι ο Παναθηναϊκός», είπε με παράπονο ο Ρουμάνος τεχνικός που βλέπει ότι πλέον η πρωτιά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι στο χέρι του «Δικέφαλου του Βορρά».


Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν κερδίσαμε επειδή δεν βάλαμε γκολ και επειδή οι αντίπαλοι έβαλαν δύο. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό», ανέφερε αρχικά.

Για το πέναλτι: «Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν τέτοιου είδους βοήθεια. Σε αυτή τη συζήτηση, όμως όλα είναι υποθετικά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να βάλουμε πέντε γκολ μετά, και να δεχθούμε έξι και να τελειώσει ο αγώνας 7-6. Τώρα καταλαβαίνω, όμως, γιατί ισοφαριστήκαμε στον Ατρόμητο. Αν κάνετε έναν υπολογισμό θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοιου είδους λάθη σημαίνουν το λιγότερο δέκα και το περισσότερο είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Στην απάντηση «δεν είδα» η ερώτησή μας είναι «γιατί ήσουν εκεί;». Θα ήθελα να σας πω ότι επίσης πρέπει να βρούμε τα χρήματα για την άδεια της ΟΥΕΦΑ. Το να χάνεις από δέκα μέχρι είκοσι εκατομμύρια σήμερα, είναι σαν ελληνική τραγωδία, αν τελικά γίνει αυτό. Άκουσα ότι ο ίδιος διαιτητής μπορεί να είναι και στην Τούμπα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Του λέω από τώρα «καλό βράδυ».

Για τον αγώνα: «Υπήρχε ένα παιχνίδι, λίγο πολύ μεγάλων αγοριών, αλλά στο ξεκίνημα όταν ήρθαμε να παίξουμε εδώ με ένα μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, γνωρίζαμε ότι για να διατηρήσουμε το όνειρό μας θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι και αισθάνθηκα ότι οι παίκτες μου ήταν ψυχολογικά κουρασμένοι. Επίσης είδα ότι δεν παίξαμε γρήγορα στην επίθεση. Και στην επίθεση και στην άμυνα κάναμε πρώτοι το λάθος και γι’ αυτό το λόγο δεν πήραμε εμείς το οξυγόνο και το δώσαμε στον αντίπαλο. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερα να μη δίνεις οξυγόνο. Θα επιστρέψουμε στον ανταγωνισμό με δυνατή ψυχολογία, είναι καλό ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες δεν έχουν πάρει κίτρινη κάρτα. Νομίζω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε για την πρώτη θέση, ούτε για την τελευταία. Η δουλειά συνεχίζεται».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παίρνεις βοήθεια από τα ψυχικά αποθέματα. Η διαδικασία των πλέι οφ τέτοιο καιρό είναι πολύ δύσκολη, για όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό να φανεί ποιος έχει ψυχολογικά αποθέματα. Τέτοιου είδους καταστάσεις αγγίζουν τον οποιονδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x