Stoiximan Super League

Δεν χάνει στις τελευταίες αγωνιστικές!

Στο χέρι του Παναθηναϊκού βρίσκεται ξανά η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, ύστερα από τη νίκη () επί του ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» πέρασαν στην πρώτη θέση των πλέι οφ και καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Με αφορμή την πρωτοπορία του «τριφυλλιού» το sport-fm.gr έψαξε και βρήκε τι είχε κάνει τις άλλες τρεις φορές που συμμετείχε σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα.

Στο χέρι του Παναθηναϊκού βρίσκεται ξανά η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, ύστερα από τη νίκη (2-0) επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» πέρασαν στην πρώτη θέση των πλέι οφ και καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Με αφορμή την πρωτοπορία του «τριφυλλιού» το sport-fm.gr έψαξε και βρήκε τι είχε κάνει τις άλλες τρεις φορές που συμμετείχε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει συμμετάσχει τρεις φορές τα τελευταία χρόνια στη διαδικασία των πλέι οφ και στους τελευταίους δύο αγώνες μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ενώ όλες τις φορές έχει καταφέρει να καταλάβει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Τα σχετικά αποτελέσματα

2007/08

11/05/2008 Παναθηναϊκός-Άρης 3-1
14/05/2008 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1

2008/09

24/05/2009 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-1
31/05/2009 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2

* Τη σεζόν 2009/10 είχε κατακτήσει το νταμπλ

2010/11

22/05/2011 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0
25/05/2011 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος

Από σήμερα η διοίκηση θα ξεκινήσει να δίνει μέρος των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα είπαν ο Δημήτρης Γόντικας, ο Γιάννης Αλαφούζος και η εκτελεστική επιτροπή των παλαιμάχων που επισκέφτηκαν το ποδοσφαιρικό τμήμα το Σάββατο.

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθείτε πρώτα εσείς. Ελπίζουμε και από τους νυν μετόχους να βοηθήσουν. Ο κ. Πολέμης μας είπε ότι θα βάλει 700.000 ευρώ και ο Βγενόπουλος 1,5 εκατ. ευρώ. ΜΕ αυτά, αν μπουν, θα φτάσουμε τα στα 4,2 εκατ. ευρώ. Με αυτά θα εξοφληθείτε όλο το 2011, ενώ κάνουμε προσπάθειες με προσωπικές εγγυήσεις να πάρουμε δάνεια για τα χρέη μέσα στο 2012», ήταν τα λόγια του Αλαφούζου στους παίκτες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προγραμματίσει να μιλήσει σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Η Δίκη της Δευτέρας». Ομως οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παρουσιάσει επιπλέον στοιχεία. Ετσι είναι πιθανό να παρουσιαστεί στον μέλλον στη συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ ενδέχεται στα τέλη της εβδομάδας να παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x