Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα»!

Καμία έκπληξη για την πορεία της ΑΕΚ στα πλέι-οφ δεν εξέφρασε ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου τόνισε πως η «Ένωση έχει πάντα υψηλούς στόχους και δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη μετριότητα. Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι άπαντες στον σύλλογο πίστευαν εξ αρχής πως μπορεί να διεκδικήσει το Champions League, ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό.

Καμία έκπληξη για την πορεία της ΑΕΚ στα πλέι-οφ δεν εξέφρασε ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου τόνισε πως η «Ένωση έχει πάντα υψηλούς στόχους και δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη μετριότητα.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι άπαντες στον σύλλογο πίστευαν εξ αρχής πως μπορεί να διεκδικήσει το Champions League, ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξόπουλος στη NOVA

Για την πορεία της ΑΕΚ στα πλέι-οφ: «Απομένει ένα παιχνίδι και όλα είναι ανοιχτά πλέον. Είναι τελικός για εμάς. Έτσι το αντιμετωπίζουμε. Είναι το τελευταίο ματς και πιστεύω να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο.

Είχαμε πει από την αρχή της διαδικασίας των πλέι-οφ ότι υπάρχει πίστη και θέληση. Φτάσαμε, λοιπόν, να διεκδικούμε την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική. Όλοι πιστεύαμε ότι έπρεπε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έχει μεγάλες προσδοκίες από εμάς»
.

Για το ότι η ομάδα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στα πλέι-οφ: «Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ δε συμβιβάζεται με τη μετριότητα. Εμείς ήμασταν σίγουροι για τον εαυτό μας. Ξέραμε ότι αυτή η διαδικασία ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν ένα μίνι πρωτάθλημα και έπρεπε να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι το αντιμετωπίσαμε. Υπήρχε αυτή η πίστη και φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την πρωτιά».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Τον έχουμε νικήσει δύο φορές, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x