Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Θα μιλήσω για όλα»

Αινιγματικός όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, που φέρνει την ομάδα στην δυσάρεστη θέση να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη από τις 19 Ιουλίου! Δεσμεύτηκε πάντως ότι «θα μιλήσω για όλα την Τρίτη» δίνοντας ραντεβού στις 11:30 στο ξενοδοχείο Νικόπολις,

Αινιγματικός όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, που φέρνει την ομάδα στην δυσάρεστη θέση να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη από τις 19 Ιουλίου!

Δεσμεύτηκε πάντως ότι «θα μιλήσω για όλα την Τρίτη» δίνοντας ραντεβού στις 11:30 στο ξενοδοχείο Νικόπολις.


Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Μια πολύ δύσκολη και μακρά περίοδος τελείωσε σήμερα. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, κάναμε καλά και άσχημα πράγματα, αλλά αυτή την ανάλυση θα την κάνουμε λίγο αργότερα.

Ο στόχος μας ήταν να τελειώσουμε καλά αυτή τη σεζόν μπροστά στους φιλάθλους μας, και δυστυχώς δεν το κάναμε. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει με καρδιά, με προσωπικότητα, με ενθουσιασμό, με μαχητικό πνεύμα, γιατί αλλιώς δεν είναι αρκετό ότι και να κάνεις. Όταν είμαστε καλοί, δυνατοί και ταπεινοί στο μυαλό μας, μπορούμε να κάνουμε, και έχουμε κάνει, πολύ καλά πράγματα.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησα σήμερα, να αισθανθούν αυτόν τον ενθουσιασμό. Να νιώσουν την ευχαρίστηση να παίζουν, να αισθανθούν ότι είναι νέα παιδιά, που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Και μιλάω για το μέλλον τους, γιατί η ομάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι, λίγο πολύ όλοι, μπορεί να είναι εδώ και την επόμενη χρονιά.

Δυστυχώς στα πρώτα 20 παιχνίδια, είδα μόνο πολύ ευγενικά παιδιά και μεταξύ αυτών, οι μεγαλύτερες προσωπικότητες, ήταν κι αυτές σαν ευγενικά παιδιά. Αρνητικοί πίσω στην άμυνα, δεν κρατούσαμε και δεν κερδίζαμε μπάλες στην επίθεση. Δεν ήμασταν παρόντες στις εναέριες μονομαχίες και στις σωματικές επαφές. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτό. Και δυστυχώς μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί, γιατί δεν κάναμε αυτά, που μπορούμε.

Μετά από 20 λεπτά ξυπνήσαμε και επανήλθαμε στο παιχνίδι, το ελέγξαμε στο υπόλοιπο διάστημα, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο ποδόσφαιρο, πρέπει να κάνεις σημαντικά πράγματα στη σωστή στιγμή. Πρέπει να είσαι παρόν, να είσαι δυνατός κι επιθετικός, να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες, την κατάλληλη στιγμή. Αλλιώς το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί κι εμάς μας τιμώρησε σήμερα. Είχαμε σημαντική κυριαρχία μετά το 25ο λεπτό, πολλές ευκαιρίες, οι επιθετικοί μας ήταν λίγο βαρείς, τα έκαναν λίγο περίπλοκα. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα.

Δεν μπορώ να πω ότι τελικά δεν ήμασταν καλοί, ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά χάσαμε τα πρώτα 20 λεπτά. Πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα των πλέι οφ και να συνεχίσουμε, γιατί η ζωή δεν σταματά ποτέ.

Το πρωί της Τρίτης στις 11:30 στο ξενοδοχείο Νικόπολις, θα μιλήσω για όλα τα άλλα, εκτός του παιχνιδιού».

Για τα πλέι οφ γενικά: «Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε. Μπορούμε να βρούμε χίλιες απαντήσεις. Όλες οι απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι σωστές. Αλλά καμιά απάντηση, δεν θα είναι η πραγματική απάντηση από μόνη της. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, κάναμε πάρα πολλά μεγάλα ατομικά λάθη. Σ΄ αυτή την καμπή των διοργανώσεων, πρέπει να δείξεις πολύ περισσότερη προσωπικότητα».

Για την... υποχρέωση μέσα σε δυο μήνες να παρουσιαστεί ξανά σε επίσημο ματς: «Δεν νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να είναι αυτή η προτεραιότητά του. Θα ήθελα να μπορεί κάθε χρόνο να κερδίζει το Γιουρόπα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε και το ξέρετε, πολλά άλλα πολύ σημαντικότερο προβλήματα να λύσουμε. Θέλουμε να είμαστε παρόντες και στο διεθνές επίπεδο, θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε εκεί, αλλά δεν πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος, αν σκεφτούμε σοβαρά».

Για την αδυναμία στις στημένες φάσεις: «Το 33% των γκολ παντού σημειώνονται από στημένες φάσεις. Κάποιες φορές είσαι εντάξει, κάποιες κάνεις λάθη, αλλά αυτό το επίπεδο μένει το ίδιο. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, προσοχή, αλλά ίσως και να μην είμαστε και οι καλύτεροι στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x