Stoiximan Super League

Νέα δημοσιεύματα για Χουράδο

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χουράδο έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Η ιστοσελίδα του “Kicker” αναφέρει ότι ο Ισπανός άσος πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και από μια ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. αποκαλύπτει ισπανική ιστοσελίδα.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χουράδο έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Η ιστοσελίδα του “Kicker” αναφέρει ότι ο Ισπανός άσος πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και από μια ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα καμία από τις δύο προτάσεις δεν φέρεται να ικανοποιεί τον Ισπανό που τελικά αναζητά αλλού το… μέλλον της καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα, από την Γερμανία ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Χουράδο καταθέτοντας πρόταση να τον αποκτήσει δανεικό. Ο Χουράδο όμως δεν φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας του. Μάλιστα, φέρεται να γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x