Stoiximan Super League

Άγνωστες πτυχές του Ιβάν Σαββίδη

Γνωστές και άγνωστες πτυχές του Ιβάν Σαββίδη μεταφέρει ο Κωνσταντίνος Αβραμίδης, πανεπιστημιακός και φίλος του ομογενούς επιχειρηματία που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Όπως εξηγεί «διάλεξε να τον βοηθήσει», γιατί «ως Πόντιος θεωρεί ότι έχει δεσμούς μαζί του». Ποιες οι αναφορές στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τον χαρακτήρα του και την πιθανότητα εμπλοκής του στην πολιτική.

Γνωστές και άγνωστες πτυχές του Ιβάν Σαββίδη μεταφέρει ο Κωνσταντίνος Αβραμίδης, πανεπιστημιακός και φίλος του ομογενούς επιχειρηματία που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Όπως εξηγεί «διάλεξε να τον βοηθήσει», γιατί «ως Πόντιος θεωρεί ότι έχει δεσμούς μαζί του».

Ποιες οι αναφορές στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τον χαρακτήρα του και την πιθανότητα εμπλοκής του στην πολιτική.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107.4»:

«Τον Σαββίδη τον γνώρισα στην Ελλάδα, αν και οι δύο γεννηθήκαμε στην Γεωργία αλλά αυτός στην συνέχεια έζησε στην Ρωσία. Έχουμε κοινή καταγωγή, τα χωριά μας στον Πόντο είναι δίπλα-δίπλα και μιλάμε τα ποντιακά όταν είμαστε μαζί. Ο Σαββίδης κατάγεται από την Σάντα, που είναι σε μια περιοχή του Πόντου την οποία λέγαμε "μικρή Ελλάδα" γιατί είχε 28 ελληνικά χωριά. Η γνωριμία μας έγινε μέσω της πολύ σημαντικής βοήθειας που προσφέρει Σαββίδης σε Πόντιους στην Ελλάδα, έχει βοηθήσει πολλά σωματεία και όλη την νεολαία, δεν αρνείται ποτέ την βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.

Έχει χτίσει και την εκκλησία στο Πρόχωμα όπως ξέρετε και κάθε χρόνο μαζεύονται χιλιάδες εκεί. Μέσω λοιπόν των ποντιακών σωματείων γνωριστήκαμε και ξεκίνησε η σχέση μας. Ο Σαββίδης είναι καταπληκτικός άνθρωπος, τίμιος άνθρωπος και δεν είχε εύκολη ζωή, πέρασε δύσκολα αλλά προόδευσε πολύ ενώ έγινε ακόμη και βουλευτής στην Δούμα. Μόχθησε, δούλεψε πολύ για να φτάσει ως εδώ, ασχολείται με την καπνοβιομηχανία αλλά βλέπω τώρα ότι επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε άλλους τομείς.

Όπως φαίνεται ασχολείται έντονα και με τον ΠΑΟΚ και είναι ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Το βλέπει πατριωτικά και για αυτό ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας πολύ ισχυρός οικονομικός παράγοντας στην Ρωσία, που έχει πάρα πολλούς πλούσιους ανθρώπους και ο Σαββίδης είναι στην θέση 300 νομίζω. Είναι πολύ πλούσιος και αν ολοκληρωθεί συμφωνία θα βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ».

Για τον χαρακτήρα του: «Ο Σαββίδης είναι ένας σκληρός επιχειρηματίας, δεν γίνεσαι τόσο πλούσιος διαφορετικά. Για αυτό όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και στον ΠΑΟΚ, με το σκληρός εννοώ ότι είναι ένας άνθρωπος που πετυχαίνει αυτό που θέλει, χωρίς όμως να κάνει άσκοπες σπατάλες. Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του, θα συναντηθούμε όμως όταν έρθει στη Ελλάδα, θα μου τηλεφωνήσει».

Για τον Αντόν Κοντάρεφ, συνεργάτη του Σαββίδη και νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ: «Δεν τον γνωρίζω, ξέρω όμως τον δικηγόρο του Σαββίδη που χειρίζεται το θέμα με τον ΠΑΟΚ, πολύ καλό παιδί. Αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δεν είναι ένας απλός επιχειρηματίας ο Σαββίδης, ασχολείται πολύ με τους Έλληνες στην πρώην Σοβιετική Ένωση και ως Πόντιος θεωρεί ότι έχει δεσμούς με τον ΠΑΟΚ, για αυτό τον λόγο θέλει να βοηθήσει και για αυτό διάλεξε τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν έχει και πολιτικές φιλοδοξίες αλλά προσωπικά θα ήθελα να έχει, πιστεύω ότι και εκεί έχει να προσφέρει πολλά ο Σαββίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x