Stoiximan Super League

Τελειώνει με Μπόλονι, ανακοινώνει Δώνη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας μετά την απόφαση για απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι -δεδομένου ότι αποχώρησε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης- «τρέχει» ο ίδιος προσωπικά το θέμα της αποζημίωσης του Ρουμάνου. Ώστε να είναι σε θέση να επικυρώσει την συμφωνία με τον Δώνη που θα αναλάβει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζήσης Βρύζας μετά την απόφαση για απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι -δεδομένου ότι αποχώρησε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης- «τρέχει» ο ίδιος προσωπικά το θέμα της αποζημίωσης του Ρουμάνου. Ώστε να είναι σε θέση να επικυρώσει την συμφωνία με τον Δώνη που θα αναλάβει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Έτσι, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον 59χρονο για να έρθουν σε συμφωνία για τον τρόπο που θα του καταβληθεί το υπόλοιπο από τα δεδουλευμένα και την αποζημίωση που θα πάρει για να λύσει το συμβόλαιο. Εν συνεχεία (ξανα)έπιασαν δουλειά οι δικηγόροι των δύο πλευρών για να κλείσει αυτό το ζήτημα.

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα ο Γιώργος Δώνης, που έχει συμφωνήσει και ετοιμάζεται να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, μένει να επιβεβαιωθεί (ή να διαψευσθεί) η φημολογία που θέλει τον Γιώργο Γεωργιάδη να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x