Stoiximan Super League

Γιδόπουλο για πρόεδρο θέλει ο Ξενιάδης!

Τα χρήματα και τις αποδείξεις της φερεγγυότητάς του δεν τα έχει φανερώσει ακόμα, αλλά τα σχέδια για την προεδρία της ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να τα φανερώνει ο Βασίλης Ξενιάδης. Ο επιχειρηματίας που παρουσιάζεται να ενεργεί για λογαριασμό αμερικανικής εταιρείας που σκοπεύει να επενδύσει στην «Ένωση» έχει ήδη προτείνει τη θέση του προέδρου (σε περίπτωση που ευοδωθούν τα σχέδια του) στον Στράτο Γιδόπουλο.

Τα χρήματα και τις αποδείξεις της φερεγγυότητάς του δεν τα έχει φανερώσει ακόμα, αλλά τα σχέδια για την προεδρία της ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να τα φανερώνει ο Βασίλης Ξενιάδης.

Ο επιχειρηματίας που παρουσιάζεται να ενεργεί για λογαριασμό αμερικανικής εταιρείας που σκοπεύει να επενδύσει στην «Ένωση» έχει ήδη προτείνει τη θέση του προέδρου (σε περίπτωση που ευοδωθούν τα σχέδια του) στον Στράτο Γιδόπουλο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Ξενιάδη, αφού ο ιδανικότερος που σκέφθηκε αρχικά ήταν ο Νίκος Στράτος.

Η άρνηση του τελευταίου, ωστόσο να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει τις ικανότητες που τον κράτησαν τόσα χρόνια στην ΠΑΕ, οδήγησε στη σκέψη του Στράτου Γιδόπουλου. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο «aek365.gr» λέγοντας:

«Έγινε μια συνάντηση μεταξύ εμού και του κ. Ξενιάδη στο μαγαζί μου την Κυριακή. Πριν το γεύμα που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μάλιστα, την συνάντηση μας είδαν και οι Συμιγδαλάς και Καραφέσκος, που έτυχε να είναι στο μαγαζί εκείνη την ώρα.

Μου έγινε μια πρόταση από τον κ. Ξενιάδη για να γίνω πρόεδρος. Το σκέφτομαι και θέλω να βοηθήσω. Αρκεί να μπουν μέχρι αύριο το μεσημέρι τα λεφτά και να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση. Μου είπε ότι έχει τα χρήματα που λέει και ότι θα τα βάλει. Μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει και θα μπορούμε να συζητήσουμε κάτω από άλλη βάση. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη να δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x