Stoiximan Super League

Κλείνει σύντομα προπονητή

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας. Μετά την παραμονή του Βίτορ Περέιρα στην Πόρτο υπήρξε αναπροσαρμογή των δεδομένων για τον άνθρωπο που θα κληθεί να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή φαβορί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως υπάρχουν οι περιπτώσεις από την ισπανική αγορά, εκείνη του Μίροσλαβ Τζούκιτς και στα υπο’ όψιν βρίσκεται πάντα ο Λάζλο Μπόλονι.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Μετά την παραμονή του Βίτορ Περέιρα στην Πόρτο υπήρξε αναπροσαρμογή των δεδομένων για τον άνθρωπο που θα κληθεί να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή φαβορί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως υπάρχουν οι περιπτώσεις από την ισπανική αγορά, εκείνη του Μίροσλαβ Τζούκιτς και στα υπο’ όψιν βρίσκεται πάντα ο Λάζλο Μπόλονι.

Η περίπτωση του Ζαρντίμ

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη με τον Περέιρα στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα βρίσκεται στη σχετική λίστα και έχουν συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για εκείνον. Μάλιστα, θεωρούν ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία, αφού είναι νεαρός σε ηλικία (38 ετών), με καλή χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (κατέλαβε την τρίτη θέση με την Μπράγκα) και πλέον είναι ελεύθερος. Το προφίλ του μοιάζει αρκετά με εκείνο του Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Ισπανοί…

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει τις επιλογές που έχουν από την Ισπανία. Μία σοβαρή περίπτωση είναι εκείνο του Μαρτίνεθ, όμως χρειάζεται να μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε. Επίσης, έχουν ψηλά στη σχετική λίστα τα ονόματα των Ολτρα και Τζούκιτς. Ο πρώτος έχει όρο στο συμβόλαιό του για αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που ανέβει η Λα Κορούνια (τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα) και ο δεύτερος θα έχει υποχρεώσεις στα πλέι οφ για άνοδο με τη Βαγιαδολίδ, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα τελειώσει μετά τις 17 Ιουνίου.

Το θέμα του Μπόλονι

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Λάζλο Μπόλονι είναι μεταξύ των υποψηφίων να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, όμως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο 59χρονος προπονητής έχει δεχθεί διάφορες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως εκείνος δεν έχει πει τι θα κάνει στο μέλλον.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x