Stoiximan Super League

Κρίνεται του Λέτο

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται τα σπουδαία για τον Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό. Εν αναμονή της γνωμάτευσης οι «πράσινοι» για το αν πρέπει να χειρουργηθεί ή όχι ο Αργεντινός επιθετικός, στον οποίο θα προταθεί μείωση συμβολαίου. Πρώτο μέλημα οι υπογραφές με Φερέιρα και εν συνεχεία το ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ στο «τριφύλλι».

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται τα σπουδαία για τον Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός επιθετικός συμπληρώνει σήμερα τρεις μήνες παρουσίας στην Ιταλία, όπου ακολουθεί συντηρητική θεραπεία για τον τραυματισμό του στο γόνατο. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν από τις 5 Ιουνίου στην Μπολόνια θα δώσουν τη γνωμάτευσή τους για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και το αν θα απαιτηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παρουσιαστεί βελτίωση, ωστόσο ο Λέτο εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής. Οι «πράσινοι» περιμένουν τη γνωμάτευση, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί αφότου ο παίκτης συμβουλευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα. Ενδεχόμενη επέμβαση σημαίνει αυτομάτως πως η περίπτωση πώλησης του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού απομακρύνεται. Σε κάθε περίπτωση, στον Λέτο αναμένεται να προταθεί μείωση συμβολαίου.

Παίρνουν σειρά…

Εβδομάδα εξελίξεων είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Πρώτο μέλημα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ εν συνεχεία θα κληθούν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο οι Σαριέγκι και Σπυρόπουλος, την παραμονή των οποίων έχει εισηγηθεί ο Πορτογάλος προπονητής. Σε Μπουμσόνγκ και Βύντρα θα προταθεί μείωση συμβολαίου και στον Σεϊταρίδη λύση της συνεργασίας, ενώ πρόταση επέκτασης για δύο χρόνια θα γίνει στον Τάσου Λαγού. Ο μάνατζερ του 20χρονου μεσοαμυντικού θα συναντηθεί σήμερα με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x