Stoiximan Super League

Ξανασυναντά (;) Ψωμιάδη

Μια από τις λίγες… αχτίδες φωτός στο σκοτεινό (όπως μοιάζει σήμερα) μέλλον της θα διεκδικήσει εκ νέου η ΑΕΚ. Για το πρωί της Τετάρτης είναι προγραμματισμένες οι δυο δίκες εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη και το γεγονός πως ο «Big Mac» βρίσκεται πλέον στη Ελλάδα και μπορεί να δώσει το «παρών» δημιουργεί αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει νέα αναβολή.

Μια από τις λίγες… αχτίδες φωτός στο σκοτεινό (όπως μοιάζει σήμερα) μέλλον της θα διεκδικήσει εκ νέου η ΑΕΚ.

Για το πρωί της Τετάρτης είναι προγραμματισμένες οι δυο δίκες εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη και το γεγονός πως ο «Big Mac» βρίσκεται πλέον στη Ελλάδα και μπορεί να δώσει το «παρών» δημιουργεί αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει νέα αναβολή.

Οι δυο υποθέσεις για τις οποίες διώκεται ο Ψωμιάδης και οι συνεργάτες του αφορούν υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΑΕΚ.

Το επιτελείο της λοιπόν -με επικεφαλής τον νομικό εκπρόσωπο στην υπόθεση και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλο- θα βρεθεί στην Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης (στις 09:00) με τη βάσιμη ελπίδα πως θα εκδικαστούν αμφότερες οι υποθέσεις και δεν θα δοθεί μια ακόμα αναβολή.

Κι αυτό διότι ο Ψωμιάδης βρίσκεται πλέον από τις αρχές Μαΐου στη χώρα μας (μετά την έκδοση από τη FYROM) και μπορεί να παρευρεθεί αυτή τη φορά στο δικαστήριο. Αν και με τα απρόοπτα που επικαλείται κάθε φορά το νομικό του επιτελείο κι έχουν ως αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι δίκες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ μόνο αν… τον δουν την Τετάρτη στο εδώλιο θα το πιστέψουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x