Stoiximan Super League

Νοτιάς: «Εδώ διαλύεται η Ελλάδα»!

Καμία πρόθεση να επενδύσει άλλα χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος σε οπαδό της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής δεξίωσης της αγγλικής ναυλομεσιτικής εταιρείας Clarksons. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» που παρευρέθη νωρίτερα και στο event της Morgan Stanley στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παρουσιάστηκε κεφάτος και χαλαρός, χωρίς να αγχώνεται ούτε στο ελάχιστο για την κατάντια της ΑΕΚ που χρωστά πολλά εκατομμύρια ευρώ σε Δημόσιο, παίκτες και υπαλλήλους.

Καμία πρόθεση να επενδύσει άλλα χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος σε οπαδό της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής δεξίωσης της αγγλικής ναυλομεσιτικής εταιρείας Clarksons.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» που παρευρέθη νωρίτερα και στο event της Morgan Stanley στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παρουσιάστηκε κεφάτος και χαλαρός, χωρίς να αγχώνεται ούτε στο ελάχιστο για την κατάντια της ΑΕΚ που χρωστά πολλά εκατομμύρια ευρώ σε Δημόσιο, παίκτες και υπαλλήλους.

Ο Χιώτης εφοπλιστής δείχνει να μην ενδιαφέρεται άλλο για την Ένωση, η οποία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη και κινδυνεύει να μπει σε ειδικό καθεστώς μεταγραφών και ανανεώσεων.

«Τι γίνεται, θα τη σώσουμε την ομάδα; Η ΑΕΚ διαλύεται», είπε ο οπαδός στον Νοτιάς, ο οποίος απάντησε: «Η ΑΕΚ διαλύεται μόνο; Εδώ διαλύεται η Ελλάδα!». Ο φίλος της ΑΕΚ έμεινε άναυδος...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x