Stoiximan Super League

Τέλος ο Σιμάο

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος υπέγραψε διακανονισμό για τα λεφτά που του χρωστάει ο σύλλογος από τον Μάρτιο και μετά. Κάτι, που ουσιαστικά σημαίνει το «αντίο» του Μοζαμβικανού από το «τριφύλλι», με τον αμυντικό μέσο να ψάχνει να βρει την τύχη του σε ομάδες του εξωτερικού.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος υπέγραψε διακανονισμό για τα λεφτά που του χρωστάει ο σύλλογος από τον Μάρτιο και μετά.

Κάτι, που ουσιαστικά σημαίνει το «αντίο» του Μοζαμβικανού από το «τριφύλλι», με τον αμυντικό μέσο να ψάχνει να βρει την τύχη του σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο κόφτης του Παναθηναϊκού, μετά από πέντε γεμάτα χρόνια με το «τριφύλλι» στο στήθος αποφάσισε να αναζητήσει άλλη ομάδα, κυρίως, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που κυριαρχούν στους «πράσινους». Εξάλλου, το συμβόλαιό του έληγε τέλος Ιουνίου και οι απολαβές που ζητούσε ο Μοζαμβικανός ήταν απαγορευτικές για τα ταμεία του συλλόγου.

Η «χρυση τομή» δεν βρέθηκε ποτέ κι έτσι, ο Παναθηναϊκός μένει προς το παρόν με Κατσουράνη, Βιτόλο, Λαγό στη θέση των αμυντικών μέσων και λογικά, θα κινηθεί για να αποκτήσει καποιον που θα προτείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x