Stoiximan Super League

Θέλει εγγυήσεις ο Δέλλας

Στην ΑΕΚ μπορεί να τον θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ωστόσο εκείνος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να βοηθήσει την Ένωση, αλλά παραμένει προβληματισμένος από την διοικητική κατάσταση της ομάδας και εφόσον δεν υπάρξουν εγγυήσεις για το μέλλον και αυτό δύσκολα να αποφασίσει να κάνει την αρχή στην καριέρα του ως προπονητής από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ μπορεί να τον θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο εκείνος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, ειδικά εάν η κατάσταση παραμείνει έτσι όπως έχει!

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να λάβει κάποιες εγγυήσεις από τους διοικούντες την Ένωση για να πάρει την απόφαση να αρχίσει την καριέρα του ως προπονητής… κολυμπώντας στα βαθιά από την πρώτη στιγμή

Ο παλαίμαχος άσος θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να πάρει μια απόφαση ελαφρά τη καρδία και είναι απίθανο να πει το «ναι» αν μετά τις εκλογές δεν αλλάξει το σκηνικό.

Οι μεγαλύτεροι ενδοιασμοί για το αν θα πρέπει να εμπλακεί έχουν να κάνουν με δύο πράγματα: Τον δικό του βαθμό ετοιμότητας ως προπονητή και κυρίως το ποια θα είναι (αν υπάρχει) η ΑΕΚ της επόμενης περιόδου.

Είναι δεδομένο ότι τον προβληματίζει πάρα πολύ η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υφίσταται (ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη της ΑΕΚ) και φυσικά το ποια θα είναι η σύνθεση του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Η ποιότητα, που την τελευταία σεζόν ήταν ήδη αρκετά χαμηλή, αναμένεται να πέσει ακόμα περισσότερο και δεν έχει σκοπό να «καεί».

Το οικονομικό, σε ό,τι έχει να κάνει με τις δικές του απολαβές, έρχεται σε δεύτερη μοίρα (ήδη του οφείλονται 400.000 ευρώ), αλλά εκείνο που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί είναι να τον… χρησιμοποιήσουν. Γι' αυτό και με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι εξαιρετικά απίθανο να ενδώσει.

Συζήτηση Δέλλα-Ντέμη

Ο Τραϊανός Δέλλας επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή του στην ΑΕΚ, που σαφώς επηρεάζουν την απόφασή του. Σε αυτή δεν άκουσε κάτι καινούριο από τον Ντέμη, που του επανέλαβε πως πριν από την Κυριακή και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορεί να πει και να κάνει τίποτα, διότι τα χέρια του είναι δεμένα. Η παρουσία του Ντέμη θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εγγύηση.

Περιμένει ο Κωστένογλου

Την ίδια στιγμή ένας ακόμη προπονητής περιμένει την ενδεχόμενη άφιξη του Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Νίκος Κωστένογλου παρακολουθεί τις εξελίξεις. Είναι ενοχλημένος από την κατάσταση αυτή, όχι τόσο για την επιλογή να εξεταστούν άλλες λύσεις, όσο από το γεγονός ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί του για να του κοινοποιήσει επίσημα όσα διαρρέονται στον Τύπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x