Stoiximan Super League

Με προσοχή οι επιλογές

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτό το πρόβλημα προκαλεί διστακτικότητα στους οπαδούς όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχε διαθέσει 623 εισιτήρια και την περσινή περίοδο είχε δώσει περισσότερα από 2.000.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό το πρόβλημα προκαλεί διστακτικότητα στους οπαδούς όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχε διαθέσει 623 εισιτήρια και την περσινή περίοδο είχε δώσει περισσότερα από 2.000.

Οι διοικούντες θεωρούν ότι με μία μεταγραφή θα παρατηρηθεί αύξηση στην κινητικότητα των εισιτηρίων, όμως το τεχνικό επιτελείο δεν θέλει να γίνει κάποια βιαστική – λανθασμένη κίνηση και χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των παικτών που θα αποκτηθούν.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Μάρκος Αντόνιο μένει ελεύθερος από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όμως αυτό θα διαπιστωθεί μέσω της FIFA και θα πάρει καιρό να γίνει γνωστό.

Την ίδια ώρα, η Νυρεμβέργη δείχνει διατεθειμένη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Νοτιοαφρικανού Κούμαλο, θα καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει μετά την λύση της συνεργασίας της Τότεναμ με τον Χάρι Ρέντναπ.

Από την πλευρά του, ο Ρομέου είναι τραυματίας και ο μεσοεπιθετικός που ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν είναι ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x