Stoiximan Super League

Θέμα στη «Wall Street Journal» ο Μαρινάκης

Αίσθηση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την προσπάθεια μείωσης του ελληνικού χρέους. Η είδηση για τη σύσταση της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που δημιούργησε ο Πίτερ Νομικός με τη συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού έγινε θέμα ακόμη και στη «Wall Street Journal».

Αίσθηση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την προσπάθεια μείωσης του ελληνικού χρέους.

Η είδηση για τη σύσταση της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που δημιούργησε ο Πίτερ Νομικός με τη συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού έγινε θέμα ακόμη και στη «Wall Street Journal».

Η έγκυρη εφημερίδα των ΗΠΑ φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ για την κίνηση αυτή με την οποία ο κ. Μαρινάκης προχωρά στην επαναγορά ελληνικών ομολόγων αξίας 1,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με συμβολικό -κυρίως- χαρακτήρα, αλλά και πρακτικό, αφού έτσι αγοράστηκε ουσιαστικά το χρέος 50 εργαζομένων στο σύλλογο, μεταξύ αυτών και πέντε ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x