Stoiximan Super League

Κι έπεται συνέχεια

Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Βίκτορα Κλωναρίδη από την ΑΕΚ στη Λιλ, αλλά αυτή πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία πώληση ποδοσφαιριστή από την «Ένωση», που είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει έσοδα παραχωρώντας κι άλλους παίκτες. Προχωρούν οι υποθέσεις Μάκου και Λεονάρντο, «σπρώχνει» και για Γκερέιρο η διοίκηση. Αρνητικός ο Λυμπερόπουλος στο να συνεχίσει να παίζει ή να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ.

Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Βίκτορα Κλωναρίδη από την ΑΕΚ στη Λιλ, αλλά αυτή πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία πώληση ποδοσφαιριστή από την «Ένωση», που είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει έσοδα παραχωρώντας κι άλλους παίκτες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δεκτή την πρόταση της γαλλικής ομάδας για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Θα βάλουν άμεσα 800.000 ευρώ στα ταμεία, εξασφαλίζοντας 10% ως ποσοστό μεταπώλησης και 150.000 ως μπόνους συμμετοχών του ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός άσος θα μεταβεί στη Γαλλία για να υπογράψει πιθανότατα τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 250.000 ευρώ το χρόνο.

Επόμενοι στη λίστα των υπό πώληση παικτών είναι οι Γρηγόρης Μάκος και Λεονάρντο. Άλλωστε δεν είναι και πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία. Με τον εκπρόσωπο του Έλληνα μέσου συναντήθηκε χθες ο Βασίλης Τσιάρτας στέλνοντας μήνυμα να φέρει το συντομότερο δυνατό κάποια πρόταση. Με ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ η «Ένωση» δεν θα είχε αντίρρηση να τον παραχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει από τη Γερμανία, αλλά όχι ακόμη κάτι συγκεκριμένο.

Ο Βασίλης Τσιάρτας είχε τηλεφωνική επαφή και με τον Λεονάρντο για να εξετάσουν από κοινού τις προοπτικές που υπάρχουν για την πώλησή του. Δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί και η πρόταση από την Κίνα, παρότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Ευχής έργον θα ήταν για την ΑΕΚ να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο. Η πλευρά του παίκτη εμφανίζεται εσχάτως διαλλακτική στο ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του παίρνοντας ένα μέρος από τα δεδουλευμένα, ενώ φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο του Μεξικού.

Διαψεύδει ο Μόρας

Ο Βαγγέλης Μόρας επιβεβαίωσε χθες μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επαφή (όχι πρόταση) που είχε με την ΑΕΚ, αλλά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να παίξει στο εξωτερικό. Αργότερα κυκλοφόρησε φήμη που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Λαρισαίο αμυντικό, κάτι που όμως διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος.

«Όχι» από Λυμπερόπουλο

Ο Θωμάς Μαύρος φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να δει τις προθέσεις του. Ο 36χρονος άσος φέρεται να απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ σε διερευνητική κρούση του νέου ηγέτη της ΠΑΕ για να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ, απάντησε αρνητικά αν και μελλοντικά θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ από κάποιο πόστο.

Σε καλό δρόμο

Άλλα 530 εισιτήρια διαρκείας πωλήθηκαν χθες και ο συνολικός τους αριθμός ανέρχεται πλέον σε περίπου 4.800. Παράλληλα, στο λογαριασμό για τη συγκέντρωση χρημάτων έχουν μαζευτεί περίπου 12.000 ευρώ. Ο Θωμάς Μαύρος και οι υπόλοιποι παλιοί άσοι της ΑΕΚ που είναι στο πλευρό τους, θα συνεχίσουν την καμπάνια για την προώθηση των δύο τρόπων οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x