Stoiximan Super League

«Θα κάνει θραύση ο Σισόκο»

Σίγουρος ότι ο Ιμπραήμ Σισόκο θα «πιάσει» στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όταν ο 66χρονος τεχνικός ενημερώθηκε ότι το «τριφύλλι» πλησιάζει στην απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού είπε χαρακτηριστικά πως θα «κάνει θραύση»! Την Τρίτη έρχεται στην Ελλάδα ο 21χρονος παίκτης της Βόλφσμπουργκ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων». Ποιες είναι οι επόμενες (μεταγραφικές) κινήσεις που ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρος ότι ο Ιμπραήμ Σισόκο θα «πιάσει» στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Όταν ο 66χρονος τεχνικός ενημερώθηκε ότι το «τριφύλλι» πλησιάζει στην απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού είπε χαρακτηριστικά πως θα «κάνει θραύση»!

Ο Πορτογάλος υπολογίζει τον 21χρονο παίκτη για τα δύο άκρα στο 4-3-3, αλλά και για εσωτερικό μέσο με πιο επιθετικές τάσεις.

Όπως γράφει η SportDay, ο Σισοκό είναι ο πρώτος, που ζήτησε ο Φερέιρα από όλους τους μεταγραφικούς στόχους και τον είχε στη λίστα από πέρυσι.

Τότε ο Παναθηναϊκός δεν είχε να δώσει 500.000 ευρώ, για να τον αποκτήσει από την Ακαντέμικα και πήρε δανεικό τον Κουίνσι.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο διεθνής φορ πήγε στην Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει πληθώρα επιλογών για τη συγκεκριμένη θέση και τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα.

Ο Σισόκο υπολογίζεται να βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων».

Οι επόμενες κινήσεις

Ένας επιθετικός, ένας αριστεροπόδαρος χαφ, ένας «κόφτης», ένας στόπερ και ένας αριστερός μπακ (μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Σπυρόπουλου) είναι οι κινήσεις που ακολουθούν στον Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φουλάρουν για την πραγματοποίηση άλλων πέντε μεταγραφών, ενώ στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι δύο από αυτές.

Μέχρι στιγμής η μοναδική θέση που δεν υπάρχει κανένα όνομα από το εξωτερικό είναι εκείνη του αριστερού οπισθοφύλακα, αφού για τις υπόλοιπες ο Φερέιρα έχει ενημερώσει σχετικά τον Δημήτρη Γόντικα. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την οριστική εξέλιξη του θέματος του Σπυρόπουλου και αν φύγει, θα ψάξει την ξένη αγορά. Πάντως, για τη συγκεκριμένη θέση «παίζει» το όνομα του Εντιμάρ, ο οποίος ανήκει στην Κλουζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x