Stoiximan Super League

«Μαγκιά μας να σώσουμε την ΑΕΚ»

Ό,τι δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να κάνουν όσοι πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση της ΑΕΚ θα είναι μαγκιά να το κάνει ο κόσμος της ομάδας, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη… οικονομική εποχή. Αυτό επεσήμανε ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας σε οπαδούς της Ένωσης στο AEK Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Θα είναι μαγκιά μας», είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε: «Αν δεν τα καταφέρω, θα φύγω κύριος». Δείτε φωτογραφίες και video!

Ό,τι δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να κάνουν όσοι πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση της ΑΕΚ θα είναι μαγκιά να το κάνει ο κόσμος της ομάδας, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη… οικονομική εποχή.

Αυτό επεσήμανε ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας σε οπαδούς της Ένωσης στο AEK Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Θα είναι μαγκιά μας», είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε: «Αν δεν τα καταφέρω, θα φύγω κύριος».

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε στη Sportday o Θωμάς Μαύρος...

«Δεν θέλουμε να παρακαλάμε για λεφτά. Επιχειρηματίες και λοιπούς. Θέλουμε να κάνουμε μία ΑΕΚ που να παρακαλάνε αυτοί να έρθουν... Είμαι εδώ, με βλέπετε. Σηκώθηκα από την καρέκλα στη δουλειά μου να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρω, θα φύγω κύριος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαύρος στους φίλους της «Ένωσης» που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εξήγησε:

«Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο που αν βοηθήσει ο καθένας έστω με 20 ευρώ, θα μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Ξέρω πως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους αλλά θεωρώ πως μπορεί ο καθένας από μας να εξασφαλίσει ένα εικοσάρικο για την ΑΕΚ».

Στη συνέχεια, δε, αναφέρθηκε και στο όραμα του για εταιρία λαϊκής βάσης, για το οποίο έχει μιλήσει επανειλημμένα: «Αυτό που σκέφτομαι και θέλω να γίνει σε βάθος χρόνου, είναι να μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να αγοράσει μετοχές και ο σύλλογος να περάσει ουσιαστικά στα χέρια του».

Τέλος αναφέρθηκε στον λόγο που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με την ΠΑΕ και να ξεκινήσει την νέα προσπάθεια: «Και μόνο στη σκέψη της Δ’ εθνικής τρελάθηκα και σηκώθηκα από τον καναπέ. Πιστεύω πως μπορούμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να την ξανακάνουμε μεγάλη. Θα είναι μαγκιά του κόσμου της ΑΕΚ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x