Stoiximan Super League

Τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟ στην Αυστρία

Ανακοινώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σάλτσμπουργκ, στην Αυστρία. Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα καθίσουν στα… βουνά για 10 ημέρες, δίνοντας ταυτόχρονα και τέσσερα φιλικά τα οποία, όλα τους είναι δύσκολα εκτός από το πρώτο!

Ανακοινώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σάλτσμπουργκ, στην Αυστρία.

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα καθίσουν στα… βουνά για 10 ημέρες, δίνοντας ταυτόχρονα και τέσσερα φιλικά τα οποία, όλα τους είναι δύσκολα εκτός από το πρώτο!

Την Τετάρτη στις 11 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ, ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 18:45, το δεύτερο φιλικό θα είναι με αντίπαλο την ρωσική Κράσνονταρ, η οποία τερμάτισε 9η στο περσινό πρωτάθλημα.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 18:00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αλ Σαντ, την ομάδα του Κουίνσι, με άπαντες να εύχονται ο Γκανέζος να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και όχι την ασπρόμαυρη την αραβική…

Τέλος, την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 17:00, οι «πράσινοι» θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους με την Φορτούνα Ντίσελντορφ που ανέβηκε φέτος στην Μπουντεσλίγκα, αφού κατέληξε τρίτη στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και πήρε την άνοδο μέσω των play off!

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 14:45 οι «πράσινοι» θα πατήσουν και πάλι Ελλάδα. Και σίγουρα, πριν το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο την 1η Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός θα δώσει κι ένα φιλικό «πρόβα τζενεράλε» στην Ελλάδα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x