Stoiximan Super League

Βλέπει Παππά ο Μαύρος!

Πιστός στη δέσμευση πώς θα χτυπήσει όλες τις πόρτες -ακόμα κι αυτές που μοιάζουν σφραγισμένες- για τη σωτηρία της ΑΕΚ συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος. Έχοντας προαναγγείλει πως εκτός του κόσμου θα απευθυνθεί ξανά και σε (πρώην και νυν) μετόχους, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» συνομίλησε και κανόνισε συνάντηση με τον Πέτρο Παππά.

Πιστός στη δέσμευση πώς θα χτυπήσει όλες τις πόρτες -ακόμα κι αυτές που μοιάζουν σφραγισμένες- για τη σωτηρία της ΑΕΚ συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος.

Έχοντας προαναγγείλει πως εκτός του κόσμου θα απευθυνθεί ξανά και σε (πρώην και νυν) μετόχους, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» συνομίλησε και κανόνισε συνάντηση με τον Πέτρο Παππά.

Παρόλο που οι πρώτες του απόπειρες, τόσο με τον Νοτιά, όσο και με τον Παππά, δεν βρήκαν ανταπόκριση (ή μάλλον βρήκαν μέχρι το σημείο που τους ζητήθηκε να συνδράμουν οικονομικά) ο Μαύρος δεν παραιτείται. Και όπως τόνισε και σε πρόσφατες δηλώσεις του, θα επεδίωκε να ξαναμιλήσει μαζί τους «μήπως άλλαξαν γνώμη και θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας».

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν είχε τηλεφωνική επικοινωνία την Τετάρτη με τον Πέτρο Παππά προκειμένου να του ζητήσει να συναντηθούν. Όχι μόνο για να τον ενημερώσει για τη δύσκολη κατάσταση στην ΠΑΕ και το πλάνο που έχει για να την αντιμετωπίσει. Αλλά και για να του εξηγήσει πόσο αναγκαίο (κι ενδεχομένως πόσο ηθικά επιβεβλημένο) μοιάζει, την ώρα που ο κόσμος βάζει από το υστέρημά του, να συνδράμουν και άνθρωποι που μέχρι και πρόσφατα κρατούσαν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους.

Ο Παππάς, από την πλευρά του, δέχθηκε να συναντηθεί με τον Μαύρο και συμφώνησε να τα πουν από κοντά μέσα στο ερχόμενο Σ/Κ. Τότε που θα φανεί αν ο πρώην μεγαλομέτοχος έχει πρόθεση απλά να επιδοκιμάσει την προσπάθεια της μεγάλης μορφής της «Ένωσης» ή αν θα βοηθήσει να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στο οποίο κι εκείνος συνέβαλε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x