Stoiximan Super League

Έφτασε κι ο Πίντο

Αρχίζει και γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αφού μετά τους Μπαρμπαρούση, Σισοκό και ο Πίντο πάτησε Αθήνα! Ο Πορτογάλος αμυντικός έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος οπού τον περίμενε ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Στράτος Σωπήλης, που τον οδήγησε στο ξενοδοχείο.

Αρχίζει και γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αφού μετά τους Μπαρμπαρούση, Σισοκό και ο Πίντο πάτησε Αθήνα!

Ο Πορτογάλος αμυντικός έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος οπού τον περίμενε ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Στράτος Σωπήλης, που τον οδήγησε στο ξενοδοχείο.

Ο ψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός την Πέμπτη το πρωί θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι "πράσινοι" έκαναν δικό τους τον ποδοσφαιριστή από την Πόρτο, αφού τον αγόρασαν και δεν τον πήραν ως δανεικό. Απλά επειδή δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα, η χρυσή τομή βρέθηκε με μία ειδική συμφωνία, η οποία προβλέπει αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στην Πόρτο, εάν ο Πίντο πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται και ο Πάπε Σο στην Αθήνα ενώ ενδεχομένως, να γίνει ακόμη μία μεταγραφή μέχρι την Κυριακή. Αφού ο Φερέιρα θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει από τις 9 μέχρι τις 19 Ιουλίου στην Αυστρία!

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x