Stoiximan Super League

Στην πλάτη των… δικών της παιδιών!

Εκεί στηρίχθηκε για μία ακόμα φορά η διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να ξελαφρώσει λίγο οικονομικά και εκείνοι δεν την… κρέμασαν! Καφές, Γεωργέας, Μάκος, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος, Λαγός και Σιαλμάς, παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσουν όλοι στην ομάδα, δέχθηκαν και το νέο διακανονισμό εξόφλησης των οφειλομένων που τους πρότεινε η διοίκηση, δίνοντας μία, έστω και προσωρινή, «ανάσα» στην Ένωση.

Εκεί στηρίχθηκε για μία ακόμα φορά η διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να ξελαφρώσει λίγο οικονομικά και εκείνοι δεν την… κρέμασαν!

Καφές, Γεωργέας, Μάκος, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος, Λαγός και Σιαλμάς, παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσουν όλοι στην ομάδα, δέχθηκαν και το νέο διακανονισμό εξόφλησης των οφειλομένων που τους πρότεινε η διοίκηση, δίνοντας μία, έστω και προσωρινή, «ανάσα» στην Ένωση.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι… παλιοσειρές κυρίως -αλλά όχι μόνο- βάζουν «πλάτη». Με δεδομένο ότι ρευστό στα ταμεία της ομάδας δεν υπάρχει, η μόνη εφικτή λύση για την διοίκηση ήταν να απευθυνθεί στους παίκτες και να προτείνει έναν νέο διακανονισμό εξόφλησης των οφειλομένων τους.

Και εκείνοι δέχθηκαν για μία ακόμα φορά. Ο λόγος για τους Καφέ-Γεωργέα που δεν συνεχίζουν στην ομάδα αλλά και τους Μάκο, Καράμπελα, Κωνσταντόπουλο, Λαγό και Σιαλμά οι οποίοι μετά από επαφές με την διοίκηση της Ένωσης, αποδέχθηκαν την συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί αυτή η διαδικασία και η διοίκηση θα καλέσει και τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να τους προτείνει κάτι αντίστοιχο. Το αν θα το δεχτούν όλοι (σ.σ ειδικά για τους ξένους δεν υπάρχει η ίδια αισιοδοξία) θα φανεί σύντομα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x