Stoiximan Super League

«Ένα σκαλί πιο πάνω»

Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μπονγκανί Κουμάλο. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνωρίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα με πολύ κόσμο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρσι», δήλωσε ο 25χρονος στόπερ κατά την επίσημη παρουσίασή του, που εκμυστηρεύτηκε ότι πριν πάρει την οριστική του απόφαση ζήτησε και πήρε την -θετική, όπως αποδείχθηκε- άποψη ενός παλιού γνώριμου στους Θεσσαλονικείς, του Γκλεν Σάλμον.

Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μπονγκανί Κουμάλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνωρίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα με πολύ κόσμο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρσι», δήλωσε ο 25χρονος στόπερ κατά την επίσημη παρουσίασή του, που εκμυστηρεύτηκε ότι πριν πάρει την οριστική του απόφαση ζήτησε και πήρε την -θετική, όπως αποδείχθηκε- άποψη ενός παλιού γνώριμου στους Θεσσαλονικείς, του Γκλεν Σάλμον.

«Πιστεύω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα είμαι απόλυτα έτοιμος», κατέληξε. Από αύριο πάντως θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιώργου Δώνη στην Ολλανδία, όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνωρίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα με πολύ κόσμο. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (Ζήση Βρύζα). Γενικά ελπίζω να πάω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για το πώς υποδέχθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Ήμουν σε διακοπές και έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Σάλμον με έπεισε να έρθω στον ΠΑΟΚ, μου έκανε να έχω την Ελλάδα στο μυαλό μου για προορισμό».

Για το αγωνιστικό του στιλ: «Μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια. Το ύψος μου με βοηθά σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση. Γι’ αυτό έχω πετύχει και αρκετά γκολ. Είμαι μαχητής και στο γήπεδο δίνω το 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρσι».

Για τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης: «Είναι σημαντικό και ήταν ένα πάρα πολύ θετικό γεγονός για την ομάδα ότι κέρδισε ομάδες σαν την Τότεναμ είναι θετικό. Δεν είναι όμως μόνο η Ευρώπη. Όλη η ομάδα, η πορεία της, η φιλοδοξία που έχει είναι θετικά».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Πνευματικά είμαι έτοιμος, νιώθω μια χαρά. Τις τελευταίες 12 μέρες έκανα προπονήσεις με το σύλλογό μου στη Νότιο Αφρική για να είμαι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα είμαι απόλυτα έτοιμος».

* Η απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις που αφορούσαν τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής. Στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις με τελειώματα και στο τέλος διπλό σε μικρό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x