Stoiximan Super League

Βελάσκες… και με τη βούλα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα από το απόγευμα του Σαββάτου ο Χοσέ Βελάσκες. Ο 22χρονος στόπερ από τη Βενεζουέλα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι». Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωσή του, ενώ την Κυριακή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα από το απόγευμα του Σαββάτου ο Χοσέ Βελάσκες.

Ο 22χρονος στόπερ από τη Βενεζουέλα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωσή του, ενώ την Κυριακή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Μετά τις υπογραφές λοιπόν -για συνεργασία των δυο πλευρών ως το 2015- μένει να περάσει ο Βελάσκες και από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Κατόπιν θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

Εκεί όπου θα βρίσκεται και ο Πάπε Σο, αλλά δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των υπολοίπων λόγω ενός μικρο-τραυματισμού (θλάση στον τετρακέφαλο) που κουβαλάει από την προηγούμενη ομάδα του.

Ο Αφρικανός λοιπόν θα ταξιδέψει κανονικά στο Σάλτσμπουργκ, ωστόσο θα χρειαστεί να ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης για 7-10 μέρες, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στα φιλικά. Αναμένεται ωστόσο να είναι κανονικά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League.

Όποιος δεν γνωρίζει το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, καλό είναι να δει το 12λέπτο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο περιέχει σε φουλ δράση τον διεθνή στόπερ. Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x