Stoiximan Super League

Και… ό,τι βγει

Ραντεβού με τον Πέτρο Παππά θα έχει σήμερα ο Θωμάς Μαύρος με την ελπίδα να εξασφαλίσει έστω και μία μικρή οικονομική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ελλείψεις σε ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ αρχίζει αύριο η προετοιμασία της «Ένωσης». Ποιες οι πολύ περιορισμένες επιλογές του Βαγγέλη Βλάχου.

Ραντεβού με τον Πέτρο Παππά θα έχει σήμερα ο Θωμάς Μαύρος με την ελπίδα να εξασφαλίσει έστω και μία μικρή οικονομική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάντως αν κρίνουμε από την απροθυμία του πρώτου να συνδράμει για να καταβληθεί ένα μέρος των οφειλομένων στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, οι ελπίδες για να βάλει χρήματα στην ομάδα είναι αμυδρές ως… ανύπαρκτες.

Ο Θωμάς Μαύρος θα του περιγράψει την απελπιστική κατάσταση στην ομάδα με το σκεπτικό πως δεν έχει να χάσει τίποτα και στη χειρότερη περίπτωση θα ακούσει ένα ακόμη «όχι». Πρόθεση του θρύλου της ΑΕΚ είναι να απευθυνθεί και σε άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας με στόχο να βάλουν χρήματα, έστω και υπό τη μορφή δωρεάς ή χορηγίας, μιας και ουδείς δείχνει τη διάθεση να εμπλακεί μετοχικά σε μία υπερχρεωμένη και σχεδόν πτωχευμένη εταιρεία.

Λίγοι και… μικροί

Η ΑΕΚ αρχίζει αύριο την προετοιμασία της και οι ελλείψεις, σε ποσότητα και ποιότητα, στο ρόστερ της είναι εμφανείς. Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Δέλλας, Μανωλάς, Λυμπερόπουλος, Βάργκας, Γεωργέας, Κλωναρίδης, Κάρλος και Μπέλεκ, ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσουν οι Λεονάρντο, Μάκος (που έχουν τεθεί προς πώληση), Γκούντγιονσεν, Καφές και Λαγός.

Η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα για περισσότερες από τρεις μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών άνω των 24 ετών επειδή δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση, ενώ στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτές ελλείψει φορολογικής ενημερότητας. Το ρόστερ της ομάδας αριθμεί αυτή τη στιγμή 26 παίκτες, εκ των οποίων οι οκτώ δεν έχουν καν δελτίο και δεν μπορούν να υπογράψουν όσο υπάρχει το πρόβλημα με την Εφορία. Ως επιλογές ενδεκάδας μπορούν να λογίζονται ακόμη λιγότεροι.

Οι επτά νεαροί που επελέγησαν από τις δοκιμές του Βαγγέλη Βλάχου για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία είναι ο 18χρονος στόπερ Χριστόφορος Ντούμπερετ, ο 18χρονος αριστερός χαφ Δημήτρης Γροντής, ο 22χρονος ακραίος επιθετικός Θωμάς Καπουράνης, ο 18χρονος κεντρικός χαφ Αλέξανδρος Νικολιάς, Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Κοτσαρίδης, ο 20χρονος αριστερός μπακ-χαφ Μιχάλης Τσαμουρλίδης και ο 18χρονος επιθετικός Χρήστος Παπαδημητρίου.

Το υπόλοιπο ρόστερ αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Μοσχονά, Αραμπατζή στη θέση των γκολκίπερ, Κοντοέ, Καράμπελα, Μπουγαΐδη, Χέλγκασον, Αργυρίου (έχει κάνει προσφυγή), Εγγλέζου (παρουσιάζεται στον στρατό της Κύπρο και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει) στην άμυνα, Ρίκκα, Λαγό, Μάκο, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Κατσέτη, Φούντα στο κέντρο και Σιαλμά, Τσίτα, Γκούντγιονσεν στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x