Stoiximan Super League

Η προετοιμασία του ΠΑΟ (photos)

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέρει πως μέχρι τις 8 Αυγούστου (3ος προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ) παίζεται σχεδόν όλη η χρονιά του Παναθηναϊκού. Αφού εάν το «τριφύλλι» προκριθεί, μπορεί να υπολογίζει σε έσοδα που του εξασφαλίζουν την επιβίωση της επόμενης χρονιάς ενώ σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μπλέξει. Για αυτό τον λόγο, ο Πορτογάλος αποφάσισε με το… καλημέρα να βγάλει το… λάδι των ποδοσφαιριστών του, ώστε να τους έχει όσο πιο έτοιμους γίνεται. Δείτε τις φωτογραφίες των «πράσινων» στο Σάλτζμπουργκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέρει πως μέχρι τις 8 Αυγούστου (τρίτος προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ) παίζεται σχεδόν όλη η χρονιά του Παναθηναϊκού.

Αφού εάν το «τριφύλλι» προκριθεί, μπορεί να υπολογίζει σε έσοδα που του εξασφαλίζουν την επιβίωση της επόμενης χρονιάς ενώ σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μπλέξει.

Για αυτό τον λόγο, ο Πορτογάλος αποφάσισε με το… καλημέρα να βγάλει το… λάδι των ποδοσφαιριστών του, ώστε να τους έχει όσο πιο έτοιμους γίνεται.

Αφού στο σύντομο η αλήθεια είναι διάστημα που ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην Αυστρία (9-19 Ιουλίου), οι «πράσινοι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά.

Ο Φερέιρα θέλει άπαντες να είναι σε αγωνιστικό ρυθμό, για να καταφέρει η ομάδα του να μπει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Εάν ο Παναθηναϊκός προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα πάρει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ μπόνους για την συμμετοχή του στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και επιπλέον, θα έχει εξασφαλίσει ακόμη 3 εκατομμύρια ευρώ αφού και να αποκλειστεί στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League. Ενώ αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρει ακόμη 6 εκ. €!

Εάν όμως οι "πράσινοι" αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό, θα πρέπει να περάσουν από τα play off του Europa League στους ομίλους της διοργάνωσης για να πάρουν τουλάχιστον τα 3 εκ. € που δίνει η συμμετοχή εκεί. Διότι αλλιώς, ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα αφού δεν θα πάρει χρήματα, όπως έγινε και πέρυσι δηλαδή από τους διαδοχικούς αποκλεισμούς από Οντένσε και Μακάμπι. Για αυτό και ο Φερέιρα, τρέχει τους παίκτες του κυρίως όμως για την τακτική και την ετοιμότητά τους κι όχι για να τους φτιάξει από τώρα σε φυσική κατάσταση. Αφού δεν θέλει επουδενί να τους έχει "πιασμένους" στα παιχνίδια της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x